9,0
3.563 beoordelingen
1177_TO_C-HR_actiepaginas-model_1920x1080_first_edition_midnight_teal

De nieuwe Toyota C-HR First Edition

Profiteer nu van € 1.000,- introductievoordeel

Vraag offerte aan

Met de compleet nieuwe Toyota C-HR kiest u in alle opzichten voor vooruitgang. En met de First Edition kiest u ook nog voor eersteklas luxe en € 1.000,- introductievoordeel. Geniet van o.a. 18” zwart gepolijste lichtmetalen velgen, intelligente parkeersensoren, draadloze smartphone oplader, Toyota Smart Connect Plus® 12,3“ multimediasysteem met geïntegreerd navigatiesysteem. De Toyota C-HR First Edition is verkrijgbaar als 1.8 Hybrid, 2.0 High Power Hybrid en 2.0 High Power Plug-in Hybrid.

Oogstrelend design

De nieuwe Toyota C-HR valt op door z’n krachtige lijnen, verzonken portiergrepen en optionele bi-tone kleurstelling.

Persoonlijke rijbeleving

Geniet elke rit weer van z’n slimme snufjes, sfeerverlichting en fantastische geluidsinstallatie.

Verbeterde aandrijflijnen

Ontdek nu ook de Toyota C-HR Plug-in Hybrid die hybride prestaties combineert met echte EV-capaciteiten.

Toyota C-HR First Edition

Rijd als een van de eersten in de rijk uitgeruste Toyota C-HR First Edition én profiteer van € 1.000,- introductievoordeel. De Toyota C-HR First Edition is verkrijgbaar vanaf € 42.995,- Hieronder alvast een voorproefje van de uitrusting van deze ultieme crossover:

  • LED Prisma projector koplampen met automatische grootlichtfunctie
  • Intelligente parkeersensoren
  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • Dual-Zone Climate Control
  • Toyota Smart Connect Plus® 12,3” multimediasysteem met geïntegreerd navigatiesysteem
Toyota-C-HR-1920x1080
Vraag offerte aan Bekijk de Toyota C-HR
toyota-10-jaar-garantie-555x249
10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer**. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.

Ontdek meer

Disclaimer

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend Reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de volledige voorwaarden op toyota.nl/10jaargarantie.

Actieperiode loopt van 02-10-2023 t/m 30-09-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024). Actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Genoemde prijzen zijn op basis van registratiedatum na 1-1-2024. Verhoging van BPM en tarieven-kosten-rijklaar maken 2024 hebben wij al voor u verwerkt in onze prijzen.