9,0
3.339 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.339 beoordelingen

Goede service en klantvriendelijkheid De service is heel goed en de klantvriendelijkheid is ook erg goed. Het is een vrij kleine vestinging, maar dat maakt het juist vrij en familiair. De geleverde kwaliteit is ook goed.

G.L
29-07-2022

Goede begeleiding en service Wij zijn goed begeleid en geïnformeerd tijdens de aankoop van onze Yaris Cross. Wij zijn dan ook erg tevreden!

Toyota eigenaar
29-07-2022

Goede service ik ben tevreden met de service bij mengelers

M.C.H. Houben
28-07-2022

goede service ik ben zeer tevreden , ik krijg goede informatie , en er is zeer vriendelijk personeel

A.C S
27-07-2022

Toyota, zo is er maar een. De ervaringen met de service bij de Toyotadealer stemmen me heel erg tevreden en toveren 'n brede lach op m'n gezicht. Onovertrefbaar!

H. V
24-07-2022

Prima service Duidelijke kosten onderhoud Duidelijke uitleg over noodzakelijke reparaties en kosten Denken mee met de klant om de kosten te drukken

A.J.M. P
19-07-2022

Klantvriendelijk en goede aftersales. Vriendelijk personeel. Proactief en adviserend bij het maken van een onderhoudsbeurt. Werkzaamheden correct en conform prijsopgave uitgevoerd.

Frans M.
09-07-2022

Betrouwbaar en correct Grote beurt, afpraken etc. Probleemloos verlopen

H.J.M. R
08-07-2022

Toestand van Prius na onderhoud : 4 Passagiers & bagage , 1250 km naar Zuid - Frankrijk , temperatuur rond 30 graden C. Verbruik : 4,5 liter

Toyota eigenaar
07-07-2022

Uitstekend garagebedrijf. Meer dan goede service. Beslist een aanrader

M.H.H. Sampers
07-07-2022

Toyota eigenaar
30-06-2022

Goede service

J. S
23-06-2022

Perfect Tot nu toe na jaren excellente service

Toyota eigenaar
16-06-2022

goede service Prima dealer een verkoper die met je denkt en niet daar zit ik moet verkopen hij legt het prima uit en straalt vertrouwen uit naar de klant.

P.R.L. T
10-06-2022

Goede feedback Personeel is vriendelijk en staat je goed te woord. Feedback van het verrichte onderhoud is goed. Tevens krijg je nuttige info. Ik werd er bijv. op geattendeerd dat er een gratis update is van de navigatie software mits uitgevoerd voor september.

Roland
10-06-2022

Goede service, komen afspraken na. Goed overleg vooraf stel ik zeer op prijs, ev. misverstanden worden volgens afspraak weggewerkt, ben nog steeds tevreden.

A.F.C. Rings
07-06-2022

Leenfiets Geef geen vooroorlogse leenfiets mee met terugtraprem! Het is levensgevaarlijk om met deze fiets door Maastricht te fietsen als je 60 jaar een handrem heb gebruikt.

T.P.P. V
04-06-2022

Aanschaf nieuwe auto chr toyota Zeer tevreden over personeel en aanschaf nieuwe auto

Toyota eigenaar
04-06-2022

F. V
04-06-2022

Geweldige service.

Hub J. Tegelen
03-06-2022

Vriendelijk en duidelijk. Prettige sfeer en duidelijk in afspraken en bij behorende kosten. Voor een spoedklusje is altijd ruimte.

W.V.
03-06-2022

Zo hoort een dealer met zijn klanten om te gaan. Een voorbeeld voor andere dealers. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Op deze manier is een onderhoudsbeurt geen belasting.

L. V
12-05-2022

Betrouwbare auto Goede service

T.D. D
12-05-2022

Klantvriendelijk Klantvriendelijk. Duidelijk in uitleg. Aandacht voor mij op dat moment wanneer nodig. Goede uitleg en luisterend oor. Fijne ervaring, telkens weer.

P.M. Van Geleuken.
06-05-2022

Altijd spontaan goede servies en correct geholpen door het gehele team van toyota mengelers Zeker bij vrienden en kennissen aan te bevelen deze toyota dealer

M.M.J. P
29-04-2022

Betrouwbaar Goede feedback

I. F
28-04-2022

Uitstekende service Ik vind het een uitje om mijn Toyota Verso S van bijna 10 jaar bij Mengelers Sittard onder handen te laten nemen.

Niek Meijer
28-04-2022

Goed bedrijf Ben zeer tevreden over de gemaakte onderhoudsafspraken en de daaraan verbonden kosten. Receptie personeel is zeer klantvriendelijk en gemotiveerd. Onderhoud werd deskundig uitgevoerd. Zelfs bij de onderhoudsbeurt in 2021 werd gevraagd of ik het navigatiesysteem (microsoft) naar iOS van Apple wilde hebben, zonder extra kosten. Ja dus, en zo werd het systeem naar Apple Car Play aangepast en dat is geweldig want kunnen we met onze iPhones de apps openen die op het systeem staan, zo ook Google Mops. Geweldig om de routekaarten te zien op het grote scherm.

H.M.C. N
21-04-2022

Perfect vanaf de afspraak maken tot dat je de auto weer ophaald

M.N.H. D
21-04-2022

Goede service Was goed geregeld en tevreden met de service

M.W.H. W
15-04-2022