9,0
3.316 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.316 beoordelingen

Klantvriendelijk Klantvriendelijk. Duidelijk in uitleg. Aandacht voor mij op dat moment wanneer nodig. Goede uitleg en luisterend oor. Fijne ervaring, telkens weer.

P.M. Van Geleuken.
06-05-2022

Altijd spontaan goede servies en correct geholpen door het gehele team van toyota mengelers Zeker bij vrienden en kennissen aan te bevelen deze toyota dealer

M.M.J. P
29-04-2022

Betrouwbaar Goede feedback

I. F
28-04-2022

Uitstekende service Ik vind het een uitje om mijn Toyota Verso S van bijna 10 jaar bij Mengelers Sittard onder handen te laten nemen.

Niek Meijer
28-04-2022

Goed bedrijf Ben zeer tevreden over de gemaakte onderhoudsafspraken en de daaraan verbonden kosten. Receptie personeel is zeer klantvriendelijk en gemotiveerd. Onderhoud werd deskundig uitgevoerd. Zelfs bij de onderhoudsbeurt in 2021 werd gevraagd of ik het navigatiesysteem (microsoft) naar iOS van Apple wilde hebben, zonder extra kosten. Ja dus, en zo werd het systeem naar Apple Car Play aangepast en dat is geweldig want kunnen we met onze iPhones de apps openen die op het systeem staan, zo ook Google Mops. Geweldig om de routekaarten te zien op het grote scherm.

H.M.C. N
21-04-2022

Perfect vanaf de afspraak maken tot dat je de auto weer ophaald

M.N.H. D
21-04-2022

Goede service Was goed geregeld en tevreden met de service

M.W.H. W
15-04-2022

Goede service en voldoende aandacht voor ons als klant.In In de 50 jaar dat wij klant zijn bij Toyota Mengelers nooit problemen gehad bij onze aankopen en onderhousbeurten.

J.L. Hoofs
15-04-2022

Heb over het geheel een heel goed gevoel overgehouden Goede informatie en begeleiding bij aankoop van de nieuwe auto.

Toyota eigenaar
15-04-2022

Zeer tevreden Zeer goede service, zeer klantvriendelijk

J. Fuhren
14-04-2022

Meedenken Ik ben erg tevreden over het meedenken over wat het beste zou zijn om het probleem te verhelpen zonder gelijk naar de duurste oplossing te grijpen.

J.H.M. S
14-04-2022

Super service Bij Mengelers Sittard wordt je altijd vriendelijk en goed geholpen met deskundig personeel.

Ireen
12-04-2022

Fijn bedrijf Goede en snelle service

A. B
09-04-2022

Goede service Zeer tevreden

M.M.J. H
07-04-2022

Zeer fijne ervaring! Bij aankoop nieuwe Toyota prima geholpen en zeer goede service ontvangen op alle fronten, een dikke chapeau!

H. Star
06-04-2022

Prima service Wij zijn altijd tevreden met mengelers

Toyota eigenaar
01-04-2022

Goede afspraak, ik kon wachten tijdens de afspraak Tevreden met de service kon het goed regelen stond niet voor verrassingen after af werd zelf tijdens het wachten was een ommetje aan het maken gebeld om toch het interieur filter te vervangen dus geen verassing after af.

Toyota eigenaar
31-03-2022

Betrouwbaar en eerlijk Toyota Mengelers in Landgraaf is voor mij een betrouwbare en eerlijke garage. Prima service en goede ontvangst.

A.W.H. K
31-03-2022

E. H
29-03-2022

Goede en correcte uitvoering van onderhoud/reparaties Nu 5 jaar tevreden klant, vertrouwde uitvoering van onderhoud en reparaties

H.B. Leszczynski
29-03-2022

Goede service

Toyota eigenaar
26-03-2022

Goede service Vriendelijk en vakkundig personeel. Uiterst tevreden over Toyota.

C. G.
11-03-2022

goede snelle service vriendelijk geen onnodige kosten .goede en snelle serviceanss

P.A.H. Janssen
09-03-2022

Prima Altijd nog tevreden geweest. Prettige benadering.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Service laat te wensen over

M.R.J. S
27-01-2022

Prima service Ik kom graag bij Mengelers Landgraaf

M. Meyer - Schunck
27-01-2022

Goede service en gewaardeerd als jarenlange klant Sinds 20 jaar zijn wij klant bij Toyota Mengelers in Sittard voor zowel aanschaf als alle onderhoud. Gedurende deze periode hebben wij niets dan lof over de medewerkers en de kwaliteit en service!

A.J. V
27-01-2022

goede service tevreden

J. V bogaert
27-01-2022

Toyota eigenaar
26-01-2022

Vriendelijk,duidelijke info

Toyota eigenaar
21-01-2022