9,0
3.558 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.558 beoordelingen

betrouwbaar en goede service Onduidelijkheden en problemen worden opgelost terwijl men klantvriendelijk blijft.

A.F.C. Rings
16-06-2024

F.J.T. H
14-06-2024

onderhoudsbeurt super tevreden, alles naar tevredenheid uitgevoerd

J. C
14-06-2024

Goede service Ik ben erg tevreden over de service, de kundigheid en vriendelijkheid van het personeel.

J. Frederix
14-06-2024

Goeie service Alles naar tevredenheid gedaan

P. W
13-06-2024

Te dure verslijtonderdelen zoals 2 ruitenwisserbladen voor 100 euro op een corolla

L.
13-06-2024

Prettige service Afspraak en onderhoudsbeurt is wederom soepel en goed verlopen. Gezien de wachttijd is de mogelijkheid om er te werken ideaal en zijn de voorzieningen prima.

Toyota eigenaar
11-06-2024

T. T
07-06-2024

Gewoon goed Duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Bij extra kosten werd contact opgenomen. Auto werd ook nog keurig gewassen! Zeer tevreden over Mengelers Venlo

G.L. D
06-06-2024

Goed advies Tijdens de grote onderhoudsbeurt werd ik gebeld met de vraag of het filter van de airco vervangen mocht worden. Attent dat daar naar gekeken is, en het advies gekregen om deze te vervangen. Wel extra kosten, maar het is ook niet fijn als de auto later weer naar de garage moet om aan de airco te werken. Dus beter maar om het gelijk te doen.

L.H.J. S
06-06-2024

Top service

Toyota eigenaar
06-06-2024

Eerlijk, duidelijk advies en mooie complete auto Ik ben zeer tevreden over het advies toen ik kwam kijken ivm de inruilactie voor mijn Aygo. Daarna werd de Aygo X sneller geleverd dan gepland. Zeer mooie, complete, zuinige auto voor die prijs.

A.T. K
06-06-2024

Toyota Mengelers Sittard top dealer!! Klantvriendelijkheid, kennis, behandeling, uitleg! Komen afspraken na! Altijd welkom voelen en oprechte aandacht voor de wensen en vragen van de klant. Zowel afdeling verkoop als ook zeker de werkplaats!!

Q.W.C.F. K
01-06-2024

Service Service vooraf, tijdens gebruik en bij onderhoud uitstekend

D.H.J.F. Van Arensbergen
28-05-2024

Fijne garage en dealer Snelle en correcte afhandeling en goede adviezen. Vriendelijk en deskundig personeel.

M.J.F. S
23-05-2024

Goede service, goed advies. We zijn nog steeds tevreden klanten.

S. K.
23-05-2024

Goede service Vriendelijke monteurs

Toyota eigenaar
17-05-2024

M.H.H. K
16-05-2024

J.M. M
16-05-2024

T.H. H
15-05-2024

Goede service, vriendelijk en meedenkend. Ik ben super tevreden met de gehele service. Medewerkers zijn heel vriendelijk, nemen de tijd voor de klant en leggen alles goed uit. Zijn er eventuele kosten buiten de afgesproken kosten van een kleine of grote beurt, dan wordt dit met de klant overlegd.

Marga
11-05-2024

Yaris Wij zijn altijd te vreden. Wij worden netjes correct en deskundig geholpen wanneer er een probleem is wordt er gekeken we het te kunnen oplossen.

H.M.G. B
11-05-2024

Zeer goede service, maar ook vooral ben al 30 jaar tevreden Toyota rijder.

A.C.van Hoof.
11-05-2024

Top Dealer Wij komen al jaren bij Toyota Mengelers Maastricht en zijn nog steeds tevreden over onze dealer. Zeer goede service en altijd bereid om te helpen. Een echte aanrader !!

H.J.M. W
05-05-2024

Perfecte uitvoering Jaar in jaar uit: perfect onderhoud

H. K
02-05-2024

Top ervaring met Mengelers Ik heb de best service ooit van Mengelers Roermond

L.J. L
19-04-2024

Service heel goed Ik kom al 40 jaar bij Mengelers met grote tevredenheid. Zij staan je altijd voor je klaar met goede kennis van zaken. En zeker is er in die jaren wel eens iets anders gegaan als gedacht, maar dat wordt dan adequaat aan gewerkt en opgelost. Vandaar mijn trouw aan dit bedrijf.

B. H
18-04-2024

Super auto Zeer tevreden met de aankoop van onze auto. Levertijd was ook een meevaller en de prijs ook

F Peeters
18-04-2024

Goede service. Vakkundige afhandeling van het onderhoud en vriendelijkheid van het personeel. Het bezoek aan de dealer beschouw ik als een “uitje”. Ook het bezoek aan de showroom.

N.G. M
12-04-2024

R. B
23-03-2024