9,0
3.267 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.267 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden . Prettige sfeer en goede service

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goed geregeld Alles goed geregeld van begin tot einde. Aardige medewerkers. Klantgericht en klantvriendelijk. Gezellig.

Toyota eigenaar
26-10-2021

Ik zeg doen! Dit was de eerste x voor onderhoud en ben zeer tevrede.

J.J.M. B
15-10-2021

goede service en vriedelijke verkoper ben heel te vrede met met de dealer heb een chr gekocht en ook nog een proef rit met de yaris cross gemaakt was helemaal geen probleem

J.H. Kruytzer
14-10-2021

W. M
15-09-2021

75000 Beurt Ben heel tevreden over de beurt en uitleg 75000.

J.M.W. B
15-09-2021

vakkundig

M.W.M. J
06-08-2021

Uitstekend Prima in orde

W.B Smit
04-08-2021

Service is goed maar te dure prijs voor beurt. Ben tevreden over ontvangst maar de prijs voor deze beurt welke ongeveer 1,5 uur in beslag nam vindt ik veel te hoog.

Toyota eigenaar
03-08-2021

Goed geregeld!

J.H.H.M Hamers (Sittard)
19-07-2021

Correct.

Piet Geraedts (Vlodrop)
19-07-2021

Goede service, fijn en vriendelijk personeel.

Marie Louise van Kan (Beek)
15-07-2021

Goede, snelle en deskundige afhandeling van de beurt. Goede en duidelijke afspraken. Deskundig en vriendelijk personeel.

Jan Kuijpers (Maastricht )
15-07-2021

Na een geschiedenis van een paar jaar geleden in mijn nadeel dat goed is opgelost hebben ze bewezen goede diensten te verlenen.

Hannie Franssen-Boer (Venlo)
15-07-2021

Ik wissel vaak van auto, beetje hobby, koop echter niet meteen maar deze mensen nemen alle tijd.

Marcel Lexus (Brunssum)
09-07-2021

Zeer goede garage met bekwaam en vriendelijk personeel en kwalitatief zeer goede auto’s met weinig onderhoud.

Eldert Heijkoop (Stein)
09-07-2021

Al twintig jaar lang word ik deskundig en vriendelijk geholpen bij Toyota Mengelers in Sittard!!!!

W.A.L. Knols (Beek (L.))
09-07-2021

Zeer goed.

Ger van os (Brunssum )
09-07-2021

Vriendelijk personeel. Behulpzaam.

Bos
09-07-2021

Goede service en kosten onderhoudsbeurten zijn van te voren bekend.

J.Aelen
09-07-2021

Vriendelijke werknemers.

Ruud van Deutekom (Venlo)
05-07-2021

Service, kwaliteit, vriendelijk goed geholpen en advies.

Mevr. Karin timpen (Heerlen )
30-06-2021

Al jaren zeer tevreden klant.

L. Klinkers (Landgraaf)
30-06-2021

Auto afgeleverd. Na 3 uur kwam een dame vertellen dat de auto klaar was. Aan de receptie werd aangegeven dat de auto volgens een lijst was nagekeken en wat de kosten waren. Na overhandiging van de rekening met bijbehorende papieren kon via pin betaald worden.

Jan Philips ('T Reutje)
30-06-2021

Snelle hulp, vriendelijk, doen wat ze beloven.

h vankan (landgraaf)
30-06-2021

Mooie locatie en uitstraling met (klant)vriendelijke medewerkers, die helder communiceren.

B. Huizinga (Reuver)
30-06-2021

Deskundig advies. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn eerlijk.

A.Kabo (Maastricht)
23-06-2021

Het is een hele goede garage en we worden correct behandeld.

Wim van Oudheusden (Maastricht)
23-06-2021

Heel goed garagebedrijf.

Ruyters
23-06-2021

In zijn totaliteit is deze dealer exact wat ik wens, te weten betrouwbaar en hulpvaardig tegen een acceptabel prijsniveau.

Dhr, W.Breeschoten (Leudal)
23-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.