9,0
3.513 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.513 beoordelingen

Goed geholpen Ik ben iederekeer heel goed geholpen en te woord gestaan

P.W.J. D
22-02-2024

Zeer goed bedrijf Zeer netjes en vriendelijk geholpen. Zeker aan te raden.

M. G
20-02-2024

Bijna alles zoals ik wou. Zie boven

Toyota eigenaar
26-01-2024

Goede voorlichting Alle tijd en geduld voor de vragen die we hadden . Correct personeel met vakkennis.

John Weusten , Stein .
26-01-2024

Super service!!! Zeer tevreden met de service , kundig en vriendelijk !!

A. C
25-01-2024

Vakkundig, vriendelijk en luisterend Ik kom al zeer lang bij deze dealer en ik weet dat alles zeer goed geregeld wordt. Een kleine vorm van kritiek is er wel, als men zelf belt voor een afspraak te maken, zorg er dan voor dat deze afspraak niet weken later pas kan plaatsvinden i.v.m. drukte, maar dat men dan ook snel de onderhoudsbeurt kan laten plaatsvinden.

P. J
24-01-2024

P.G.H. V
19-01-2024

Service is perfect Er wordt meegedacht met de klant, alleen de noodzakelijke dingen worden aangepakt

L.H.M. H
17-01-2024

Goede dealer Ben zeer tevreden over de goede service en vriendelijkheid van het personeel .

F.J.M. V
17-01-2024

Meedenkend, duidelijk,goede service

R. Kolkena
16-01-2024

Goede service Service goed georganiseerd en heldere communicatie over uit te voeren werkzaamheden

Ruud
15-01-2024

Super service zoals reeds meer dan 40 jaar!!! Ik ben heel erg tevreden met Toyota g9arage Mengelers.

J.J.P. Van Eyndt
11-01-2024

ik zou het fijn vinden als je als je auto laatste week van het jaar een beurt krijgt je zowiezo een kalender krijgt en dat een medewerker die van hem aan mij gegeven heeftaan mij en een beetje meer vriendelijkheid zou ook wel fijn zijn

E.M.G. Geurts engelen
11-01-2024

Uitstekende verkoper. De verkoper heeft mij een nieuwe Toyota bZ4X verkocht die volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Hij heeft zelfs mijn laadpaal bezocht omdat ik niet wist of de auto geladen werd. Dat is dus service die ongeëvenaard is. Fantastisch. Ik kan Mengelers in Sittard van harte aanbevelen.

Jan Wind
11-01-2024

Goede service en klantvriendelijk Zeer tevreden over de service die Toyota Mengelers Landgraaf. Ik voel me gewaardeerd en gehoord als klant. Je wordt altijd vrijwel gelijk geholpen als je bij hun langs komt en anders gelijk een afspraak gepland. Vriendelijk personeel. Ik ben al jaren een ZEER tevreden klant !

J.G.P. Janssen
11-01-2024

Betrouwbaar Wij kennen -als Toyota rijders- het bedrijf Mengelers al ruim 20 jaar en hebben alleen goede ervaringen gehad.

Toyota eigenaar
10-01-2024

Goede service Ik ben goed geholpen de verkoper was behulpzaam en heel aardig.

S.M.P. H
09-01-2024

Simpelweg uitstekend Ik kom inmiddels alweer enkele jaren bij Mengelers en heb nog nooit een bezoek gehad waarin ik niet tevreden was of me iets heeft tegen gestaan. Dit is de reden dat ik terug blijf komen ondanks dat er dichterbij huis ook Toyota dealers te vinden zijn. Je word altijd vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg gegeven en zo snel mogelijk geholpen. Daarbij doet Toyota veel onder service als iets niet orde blijkt te zijn en dit heb ik bij andere dealers (ander merk) heel anders mee gemaakt. Een aanrader voor iedereen dus.

E. Rademacher
03-01-2024

Goede service en klaar vriendelijkheid Werd goed geholpen en alles werd goeg uitgelegd heel tevreden tot nu

M.J.H. T
29-12-2023

Toyota eigenaar
28-12-2023

Fijne service en aandacht voor de koper Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe Toyota X Play. Super fijne auto om in te rijden. De verkoper was erg vriendelijk en nam ook de tijd voor je. Mengelers Toyota Venlo echt een aanrader om je toekomstige auto aan te schaffen!

Gea
28-12-2023

tevredenheid 9 volwassen benadering, een probleemloze CH-R, vriendelijke ontvangst, die bij binnenkomst niet laat zien dat je gesignaleerd bent. dat is een minpuntje. het is afwachten of ze je gezien hebben!

Wil G.
20-12-2023

goed tevrede

H.J. D
15-12-2023

Service! Ik altijd blij met de goede service die ik er krijg en ook de vriendelijkheid waarmee ik word ontvangen.

Toyota eigenaar
07-12-2023

Goede service en vriendelijk personeel Erg tevreden

Toyota eigenaar
01-12-2023

Altijd goed Ik ben altijd tevreden hoe alles geregeld wordt. Top ...top

Toyota eigenaar
16-11-2023

Prima service Al 40 jaar een zeer goede ervaring met Mengelers

J. H
16-11-2023

Jaarlijkse onderhoudsbeurt Goede service, zeer klantvriendelijk, afspraken prima nagekomen, top dealer

H.Hillen
16-11-2023

Al vele jaren prima service

Toyota eigenaar
08-11-2023

Degelijke afspraak.

Toyota eigenaar
03-11-2023