9,0
3.371 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.371 beoordelingen

Zeer goede service Erg vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg

J.G.M. B
29-11-2022

Service en advies Duidelijke afspraken en uitstekende service, top garage

H.A.J.M. S
29-11-2022

Toyota Mengelers Group Prima dealer, ben al 12 jaar een zeer tevreden klant

J.J.M. Hillen
24-11-2022

Goede service. Ben prima geholpen. Duidelijke uitleg wat nodig was en wat niet met helder advies. Alles gedaan zoals afgesproken. Tussentijds contact over kleine vraagtekens.

E.W.J. H
24-11-2022

Perfect service The dealer was very friendly and professional. All my questions were promptly answered and during my wait for the new car I have been supported with information and alternative solutions.

D. B
24-11-2022

Aanrader / TOP Service Ik kom al jaren bij Toyota Mengelers Landgraaf. Ik als vrouw voel mij gehoord, serieus genomen en heb een groot vertrouwen in dit bedrijf en hun medewerkers. Zij hebben een zeer klant- en vriendelijk gerichte aanpak. Zij zijn vakbewaam en denken in mogelijkheden. Je voelt je gelijk op je gemak. Hier is de klant koning! Chapeau!

H.C.J. H
22-11-2022

Goede service! Ben heel tevreden met de geboden service en voor de klantvriendelijkheid!

Toyota eigenaar
17-11-2022

Goede service. Komen afspraken na Erg tevreden. Komen afspraken na en zijn duidelijk

H.G.J. Lamers
14-11-2022

Heel goede service Ik ben heel tevreden met het werk wat de medewerker doen en altijd welkom met een glimlach.

Renate Baltus-Massow
12-11-2022

Perfecte garage Sinds jaar en dag klant, en altijd perfect geholpen!

Leo V
10-11-2022

service zoals het hoort De service beurt werd goed ingepland zodat ik geen tijdsverlies had

R Rupp
08-11-2022

Toyota eigenaar
02-11-2022

J. J
30-10-2022

Gemotiveerd deskundig personeel Alles klopt, al jaren geen problemen.

L. V
28-10-2022

Prettige autodealer. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en deskundig personeel. Fijne wachtruimte met goede koffie. Mooie omgeving om te wandelen mocht je het gehele onderhoud willen wachten.

Hans en Henny Arts
27-10-2022

Prettig contact Prettige vriendelijke ontvangst, onderhoud snel cf afspraak afgewikkeld. Fijn zitje om te wachten

E.R
25-10-2022

Perfecte service Ik ben tevreden met de onderhoudsbeurt en het behulpzame personeel

H.H. L
21-10-2022

Je komt er graag het volgend jaar terug Je wordt netjes en vriendelijk behandeld, de rekening wordt uitgelegd en er wordt op je gewacht als je door omstandigheden wat later bent.

J.J.M. H
20-10-2022

Goede verkoper en goede service.!!

Toyota eigenaar
20-10-2022

Prima service Vriendelijk en altijd behulpzaam aan de balie ook de monteurs altijd even behulpzaam petje af voor het team .

J.R. W
14-10-2022

Goede service Ben tevreden met de service en vriendelijk personeel.

J. R
13-10-2022

Wanner WORD het navigatie probleem op gelost. Goed

Pierre
12-10-2022

Top service ! Ik ben erg tevreden met mijn eerste bezoek aan Toyota dealer. Klantvriendelijk. Behulpzaam. En goede uitleg van de werkzaamheden.

M N
06-10-2022

Grote onderhoudsbeurt. 1.Het tijdig laten weten dat er een bepaalde beurt aankomt en ook de kosten van die bepaalde beurt. 2.Ook een terugkoppeling na onderhoud c/q reparatie, of alles na tevredenheid is afgehandeld. Dat zouden verbeterpunten kunnen worden.

P.J.M. Pepels.
13-09-2022

Goede service en betrouwbaar Goede service en vakkundig onderhoud/reparatie

M.L.A.F. E
03-09-2022

Duidelijkheid Duidelijke afspraken en goede service

Toyota eigenaar
01-09-2022

Altijd goed geholpen In 2007 kocht ik hier mijn eerste auto En sindsdien eigenlijk altijd goed geholpen. Vriendelijk en een goede service

R P
23-08-2022

Goede service Zeer tevreden over de geboden service, nemen de tijd voor je, alle ruimte om vragen te stellen, duidelijke uitleg over de auto en zijn mogelijkheden bij aflevering

Toyota eigenaar
19-08-2022

Heel erg behulpzaam De service is heel goed bij de toyota dealer

W.A. V
16-08-2022

Beste dealer in de regio Mengelers Landgraaf is een nette dealer. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Complimenten.

R. J
11-08-2022