9,0
2.957 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.957 beoordelingen - Powered by TNS

Perfecte service en vriendelijke medewerkers.

Dhr. H. Waeijen (Haelen)
23-10-2020

Beurt helemaal goed uitgevoerd. Auto op afgesproken tijd klaar. En factuurbedrag klopt volledig met vooraf afgesproken bedrag. Medewerker, heeft alle uitgevoerde werkzaamheden met mij besproken.

Loek de la Haije (Sittard)
22-10-2020

Het persooneel dat bij Mengelers [Toyota] zijn zeer profesioneel.

Ben Strik (Maastricht)
22-10-2020

Ofschoon ik er zelden kom, werd ik behandeld en benaderd als een vaste klant.

dhr.l. schoffelen
22-10-2020

Goede afspraak en goede afhandeling.

Hans Habets (Maastricht)
22-10-2020

Vriendelijk en duidelijk.

Dhr. R.Caggiari (Valkebnburg a/a Geul)
22-10-2020

Prima service, vriendelijk personeel.

Dhr J cremer
15-10-2020

Goede service en prijsopgave vooraf.

Mevr. M Beckers (Tegelen)
15-10-2020

Bijzonder prettig bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers plus uitstekende service. Nog nooit een slechte ervaring gehad hier. Vertrouw er volkomen op .

Dhr. J.Bugter (Sittard)
15-10-2020

Vriendeljjke en correcte behandeling door vakkundige medewerkers.

Mw. J. van Daal (Schinnen)
08-10-2020

De werkzaamheden aan mijn auto zijn altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Harrie Caanen
08-10-2020

Kwamen daar terecht ivm pechgeval. Door slechte communicatie op zaterdag voor niets vanuit Zoetermeer naar Sittard gereden. De heer die ons hielp bleek de heer Mengelers te zijn, de eigenaar. Hij was ontdaan over de ontstane toestand en heeft eea uitstekend voor ons opgelost.

Nico de Reus (Zoetermeer )
08-10-2020

prima bedrijf, klantvriendelijk, snel reageren op mail, betrouwbaar en normale tot goede prijs/kwaliteitsverhouding.

dhr. jeu schroeder
08-10-2020

Afspraak en factuur klopt.

H.j.Hanssen (Landgraaf)
08-10-2020

Auto is sinds begin lease en na overname altijd in Landgraaf voor onderhoud geweest. Ben altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Gelukkig nog geen grote reparaties aan de auto gehad. En voor normaal onderhoud zeker niet teveel betaald. In Landgraaf weten ze het gewoon steeds weer een aangename ervaring te maken, ze maken graag de stap extra voor je, vandaar een 9.

Dhr. Coenen (Kerkrade)
08-10-2020

Mengelers is een professionele dealer met nog (gelukkig) een dorpskarakter en zij zijn uiterst klantvriendelijk. Het was indertijd de door mij geselecteerde dealer voor aankoop van mijn huidige hybride auto. Ik breng al verschillende jaren graag deze auto erheen voor de uitstekende periodieke service en ik hoop er daardoor nog veel jaren plezierig mee te kunnen rijden.

Dhr. J. Heijmann (Landgraaf)
08-10-2020

Betrouwbare, vriendelijke en deskundige medewerkers. Mijn auto is in goede handen!

RS (Tegelen)
08-10-2020

Was nieuw voor ons dus effe wennen. Kennen ze nog niet zo goed.

dhr w ,schreurs (tegelen )
08-10-2020

Nogmaals correct, objectief vriendelijk.

MgsSchroeder
08-10-2020

Goede service, komen afspraken na, op tijd, alltijd vriendelijk.

dhr.kh scharke (Maastricht)
01-10-2020

Bedrijf met een mooie uitstraling en betrouwbaar voor wat betreft afspraak.

Wiel Engelen (Sittard )
25-09-2020

Goede betrouwbare service en transparant in de onderhoudsprijzen.

Guus van Kan (Elsloo)
25-09-2020

Uitstekende auto's, prettige en professionele bediening, elektrische leenfiets, lekkere chocolademelk.

Jos Beckers (iSittard)
25-09-2020

Ik ben tevreden over de werkplaats, de service en het vriendelijke personeel.

Math Poolen (Maastricht)
25-09-2020

Klantvriendelijk, en juiste uitleg over reparaties.

John Herben (Brunssum)
25-09-2020

Personeel is zeer goed.

Frank (Kerkrade)
25-09-2020

Goede service, snel gekeurd en beurt gegeven. Goede prijs en zeer vriendelijk personeel. Daarbij ben ik sinds de aanschaf van een Toyota hartstikke tevreden met mijn auto. Chapeau! Van BMW naar Toyota is een wezenlijk verschil in kwaliteit en service. Dit raad ik iedereen aan!

Stan Smeets (Bunde, Meerssen)
25-09-2020

Tevreden over de onderhoudsbeurten en bij eventuele gebreken wordt gelijk contact met je opgenomen. Tevreden klant.

Wiel Cox (Roermond)
25-09-2020

Zowel bij de verkoopafdeling als ook de werkplaats is de service in alle opzichten optimaal.

Ad van der Burgh (Limbricht)
21-09-2020

Eerlijke zaak. En is er een meningsverschil en je geeft je mening, dan neemt men ook contact op en er wordt aan het meningsverschil gewerkt en ook opgelost. Verder geeft men een eerlijke mening als bepaalde werkzaamheden nog geen zin hebben of op dat moment nog niet aan de orde zijn. Fijne zaak.

Hub Leunissen (Bunde)
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.