9,0
3.241 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.241 beoordelingen - Powered by TNS

Deskundig advies. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn eerlijk.

A.Kabo (Maastricht)
23-06-2021

Het is een hele goede garage en we worden correct behandeld.

Wim van Oudheusden (Maastricht)
23-06-2021

Heel goed garagebedrijf.

Ruyters
23-06-2021

In zijn totaliteit is deze dealer exact wat ik wens, te weten betrouwbaar en hulpvaardig tegen een acceptabel prijsniveau.

Dhr, W.Breeschoten (Leudal)
23-06-2021

Tevreden.

huub veldman (Reuver)
23-06-2021

Dicht in de buurt, en goede service.

Jos Maenen (Meerssen )
23-06-2021

Perfecte service bij een perfecte auto, wat moet je meer wensen?

Nico Fooij
23-06-2021

Mijn eerste indruk was zeer vertrouwd.

dhr hanrgraaf (heel)
23-06-2021

Ik kom hier al 18 jaar met mijn Toyota en ben zeer tevreden over de garage en hun service.

Tiny Leunissen (Eijsden)
22-06-2021

Voor meerdere keren met aankoop van een nieuwe beste service bij de dealerwaar de monteur komt vragen of ik nog een uurtje tijd heb voor update voor auto.

J.f.a dormans (Amstenrade )
21-06-2021

Overwegend altijd oor als je belt voor informatie. Ook meteen komen als er volgens mij iets aan de hand is (vrouw geen idee vaak).

W.Schluck. (Sittard.)
21-06-2021

Buiten dat we niemand aan de receptie troffen en we enige tijd moesten wachten bij het ophalen van de auto was alles perfect verlopen en loopt onze auto weer als een zonnetje. Kleine tip: vermeld ook specifiek klein materiaal op de rekening.

C.Gaillard (Sittard)
21-06-2021

Super goede service, niets op aan te merken.

P.Tossings (Eijsden)
21-06-2021

Fijne zaak, goede service. Je kunt er rustig wachten tijdens de reparatie.

Ans Rutten (Schin op Geul)
21-06-2021

Prima service … al zeker 35 jaar vaste klant.

Dhr.Winkler (Landgraaf)
21-06-2021

Loze beloften bij aankoop, niet nakomen van afspraken, negeren van meldingen over cilindergeratel, niet serieus worden genomen en je gewoon afwimpelen. Ik zal ook nooit meer een Toyota kopen, ik vind het ronduit een flut auto die in de winter een flesje water binnen in bevriest, te zwakke motor heeft om met meer dan 2 man in te rijden en ratelt in z’n cilinder wat gewoon genegeerd wordt. Ik heb zelf een C2 uit 2003 aangeschaft waar ik veel meer plezier in heb. Mijn vrouw gebruikt de Aygo nu, ik wil er niet eens meer in rijden.

Dhr v d weijer (Heerlen)
21-06-2021

Als bijna 50 jarige klant is het niet toevallig dat ik zeer tevreden ben over de dealer. Zowel over personeel als verkopers, directie. Altijd goed advies en service.

Wim Bierman (Kerkrade)
21-06-2021

Enig groeipuntje is een stuk vlaai bij de prima koffie en een gratis leenauto, maar beide lijken mij niet realistisch.

Marco (Melick)
21-06-2021

In vergelijking met vroegere dealers mis ik de persoonlijke benadering. Ik rijd al bijna 50 jaar Toyota. Meerdere wisselingen van dealer de laatste jaren komt ook niet zo goed over. De dealer had een betere klik met de klant. Is wat meer afstandelijk geworden, zeker voor stamklanten.

Hans Gordebeke (Blerick)
21-06-2021

Het is een zeer mooie functionele garage met veel auto's (ook occasions). Alles is zeer geordend uitgestald. Werkplaats en receptie zijn goed te overzien.

Dhr. Dirix Arnold E.C.M. (Maastricht)
21-06-2021

Klantvriendelijk en professioneel personeel. Goede monteurs met kennis van zaken. Aankoop van een nieuwe auto was een fijne ervaring waarbij niets te veel gevraagd was.

Dhr. W Hendriks (Venlo)
21-06-2021

Klantgerichtheid en persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel. Bij aandachtspunten word je snel en vakkundig geholpen. Je wordt gezien als persoon en niet als klantnummer. Top!

A. Janssen (Landgraaf)
21-06-2021

Super tevreden over de werkplaats, receptie en vriendelijkheid van medewerkers. Alleen de wasservice bij compleet onderhoud laat weer te wensen over. Juist de verdekte plekken, bij deur drempels en motorkap achterbak scharnieren niet gepoetst. Steek af bij het gepoetste deel. Vorige keer ook niet onder de matten gestofzuigd. Valt dan tegen. Laat hem ook niet meer poetsen.

Dhr. Scholtissen
11-06-2021

Goede service.

B. Arets (Jabeek)
11-06-2021

Zeer vriendelijke medewerkers, goede service en duidelijke uitleg. Men houdt zich aan de afspraken die ze maken.

Mevr.Rademakers (Sittard)
11-06-2021

Het personeel is aardig en als er iets is word je van tevoren gebeld of je akkoord gaat met een reparatie en wat de kosten zijn.

Marc Frijns (Meerssen )
11-06-2021

Goede service. Vriendelijkheid.

F.H.A.H. Nijsten (Eijsden)
11-06-2021

Altijd vriendelijk en correct behandeld.

Wiel nelissen (Maastricht)
11-06-2021

Vriendelijk, correct, duidelijke uitleg bij vragen.

UEM Klaver (Heerlen)
11-06-2021

Ik voel me kind aan huis na al die jaren als klant en er is niets veranderd: ze doen alles om je tevreden te houden. Prima, houden zo.

John Crijns (Heel)
11-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.