Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.738 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben uiterst tevreden omdat ik nooit voor verassingen kom te staan, alles gebeurt naar volledige tevredenheid en dat al 15 jaar.

Jo Sangers (LANDGRAAF)
30-03-2020

Heb zelf 45 jaar in de auto branche gewerkt en wel in de schade afdeling dus het auto vak is niet onbekend bij mij. Een petje af voor het hele team van Mengelers in sittard.

Mmm peeters (Hoensbroek)
26-03-2020

Ondanks de situatie met betrekking tot het corona-virus waarvoor Mengelers Toyota Sittard passende maatregelen heeft genomen, ben ik zoals ik gewend ben klantvriendelijk en professioneel geholpen en kan ik weer veilig en met een goed gevoel de weg op.

Peter Wilders (Sittard)
26-03-2020

Voor mij is Toyota Mengelers de juiste garage: mooie uitstraling deskundig en vriendelijk personeel.

A.MAugustin
26-03-2020

Heel vriendelijk behandeld en de auto is zeer goed behandeld.

Theo Nelissen (heerlen)
26-03-2020

Omdat ik me bij hun klant voel.

‘T Lenssen
26-03-2020

Goede garage.

Dieteren (Sittard)
26-03-2020

Goede ontvangst, niet opdringerig.

J.Feller (Brunssum)
26-03-2020

Vriendelijk, goed werk en uitstekende service.

Ed Pluymakers ( Bunde)
19-03-2020

Prima service. Nette correcte afhandeling.

Wiel Lucassen (Valkenburg aan de Geul)
19-03-2020

Vriendelijke receptie, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren, goed onderhoud van de auto.

Josephine Willems
19-03-2020

In en rond de gebouwen is het schoon en opgeruimd. De mensen zijn vriendelijk en correct en hebben kennis van zaken. Dus al met al leveren zij een topservice. Chapeau!!.

Piet van Brakel
19-03-2020

Vriendelijke medewerkers met veel verstand van hun vak.

MTJM Martens (Klimmen )
19-03-2020

Betrouwbaar en solide.

Ben Hartog (Buchten)
13-03-2020

Vriendelijk, betrouwbaar.

Chris Berghs (Echt)
13-03-2020

Super bedrijf met deskundige en hulpvaardige medewerkers.

Tracy Wiertz (Geleen)
05-03-2020

Plezierige omgeving als je moet wachten. Als het langer duurt is er een wegbrengservice. Kleine dingetjes kunnen vaak tussendoor, zonder afspraak: even wachten met een kopje koffie.

P.Martens (Maastricht)
05-03-2020

Goede service. Klantvriendelijk.

Dhr. H. Moermans
05-03-2020

Prettig personeel, goede service, fijne wachtruimte.

Bert Jongen (Maastricht )
05-03-2020

Slechte service, onvriendelijkheid, etc.

i.cremers (maastricht)
05-03-2020

Het personeel straalt vriendelijkheid, openheid uit ze gaan op een fijne manier met elkaar om. Men komt je tegenmoet als je problemen aan je auto hebt. Begrijp je het niet, dan nemen ze de tijd om het op een duidelijke manier uit te leggen. Kortom mijn complimenten voor het personeel van verkopers tot werkplaats personeel.

Marian (Hoensbroek)
05-03-2020

Toyota Mengelers is een betrouwbare dealer, die mijn auto prima onderhoud en mij als klant al jarenlang een geweldige service verleent.

Dhr. J. Beckers (Eygelshoven)
05-03-2020

Kan het bedrijf met alle plezier aan een ieder aanbevelen, ik kan geen minpunten bedenken.

Mevr. G.van Hout. (Voerendaal.)
03-03-2020

Word er volgens mij correct en vakkundig behandeld.

Ivo Notermans
28-02-2020

Vriendelijk en deskundig personeel

Peter Klinkenberg
26-02-2020

Bij Toyota Mengelers Landgraaf, wordt je altijd correct geholpen en geven ze goed advies over de auto. Als steeds terugkerende klant laat ook wel zien dat we heel tevreden zijn over de service

Mevr. Kühtreiber (Kerkrade)
26-02-2020

Correct en betrouwbaar

Geertjan Buddeke (Schaesberg)
26-02-2020

Gewoon een betrouwbare dealer. Met normale prijzen.

Guus van der Meulen (Heerlen )
26-02-2020

Een klant binnenhalen is niet zo moeilijk, als je Toyota wil rijden is het meest voor de hand liggende om naar de Toyota-dealer te gaan. Een klant tot klant houden is echter een kunst en passie. Bij Mengelers Landgraaf heb ik het gevoel goed behandeld te worden zelfs nadat ik bij een eerdere auto een minder leuke ervaring had en dit alsnog redelijk is opgelost. Bij elk bezoek wordt ik vriendelijk begroet en weet men dat ik een klant ben, sommigen begroeten me zelfs met mijn naam. Dat is zeker niet overal zo. Dit geeft een heel goed gevoel. Daarnaast worden afspraken altijd correct nagekomen en beurten etc. goed uitgevoerd. En heb je iets, wordt ook naar je geluisterd en raad gegeven. Ik ben erg tevreden over Mengelers Toyota Landgraaf B.V.

Peter Vanhommerig (Simpelveld)
26-02-2020

Goede service. Men denkt mee met de klant.

Patrick Debats (Maastricht )
21-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.