9,0
2.929 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.929 beoordelingen - Powered by TNS

Zowel bij de verkoopafdeling als ook de werkplaats is de service in alle opzichten optimaal.

Ad van der Burgh (Limbricht)
21-09-2020

Eerlijke zaak. En is er een meningsverschil en je geeft je mening, dan neemt men ook contact op en er wordt aan het meningsverschil gewerkt en ook opgelost. Verder geeft men een eerlijke mening als bepaalde werkzaamheden nog geen zin hebben of op dat moment nog niet aan de orde zijn. Fijne zaak.

Hub Leunissen (Bunde)
21-09-2020

Ik ben al meer dan 20 jaar klant, geen enkele reden om te veranderen, afspraken worden altijd nagekomen. Voorbeeld: er was een meningsverschil betreffende upgrade navigatie dit werd opgelost zonder extra kosten.

Bemelmans Jos (Geleen)
21-09-2020

Eigenlijk een 10… maar er moesten nu 4 nieuwe banden op de Prius. Januari is keuring geweest en dit was toen geen aandachtspunt. Dan had ik wat kosten kunnen spreiden. Verder perfecte dealer tot nu toe.

Bram lemmens (Holtum)
21-09-2020

Nette en goede service.

Mullens
21-09-2020

Super goed en kundig personeel, altijd in overleg met klant als er iets onverwacht gerepareerd moet worden. Een betere garage bestaat niet.

M.F. Koekkoek (Heerlen)
21-09-2020

Goede service en duidelijk uitleg t.a.v de mogelijkheden.

J. Van de Laar (Hoensbroek )
21-09-2020

Toyota Mengelers is klantvriendelijk en deskundig en je wordt vriendelijk geholpen door de medewerkers. Als je vragen hebt, zullen ze de vragen altijd goed beantwoorden.

Dhr. F.G. van de Laarschot (Heerlen)
21-09-2020

Mijn auto’s zijn daar in prima handen, tegen een schappelijke prijs. En ze hebben lekkere koffie in de showroom.

M. Awick
21-09-2020

Deskundig, goede service en klantvriendelijk.

Martin van den Oever (Landgraaf )
14-09-2020

In mijn ogen de beste garage die ik heb meegemaakt.

Nico Vroemen (Geleen)
10-09-2020

Correcte bediening en vriendelijke ontvangst.

B.Vroemen (Grevenbicht)
10-09-2020

Ik ben nooit teleurgesteld weggegaan bij Mengelers.

F. Janken (Oirsbeek )
10-09-2020

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Fa. Mengelers, altijd tot volle tevredenheid.

Frank Kroese
10-09-2020

Een vriendelijk team van deskundige medewerkers.

Bert Jongen (Maastricht )
10-09-2020

Steeds correct, komen afspraken na, vriendelijk, meedenkend.

Hub Lamers (Kerkrade)
07-09-2020

Perfect is geen bedrijf, daarom dit cijfer.

Rene .H.Rikers. (Mechelen)
07-09-2020

Ik ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel.

Boy Hekking (Venlo)
03-09-2020

Vriendelijk personeel en een goede service. Je kunt er goede afspraken maken, bovendien luisteren ze naar de klant.

Paul van de Warenburg (Kerkrade )
02-09-2020

Vertrouwdheid.

Dhr. L. J. G. Arets (Heerlen)
02-09-2020

Goede service.

Rachel de Gelder (Sittard)
02-09-2020

Altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen!

John de Vos (Doenrade )
02-09-2020

Ik ben tevreden.

pjacobs (venlo)
02-09-2020

Een prima ontvangst door verkoopster en haar andere jongere mannelijke collega. Hartelijk ontvangst, prima gsprekken, goede deal, super aflevering en uitermate vriendelijk. Top ga zo door.

Fam Puts - Heijnen (Bunde)
02-09-2020

Inzicht welke onderdelen vervangen zijn, conditie auto en zet alle knoppen terug in mijn originele stand zoals dashboardverlichting enz.

Marcel Gerards (Mheer)
01-09-2020

Mijn auto is bij hun in goede handen. Komen altijd hun afspraak na.

Mevr.Friedel Schurgers (Sittard)
28-08-2020

Correcte en attente service. Uitermate vriendelijk.

C Ozinga
28-08-2020

Ik vind dat dit bedrijf bestaans recht heeft met goed en eerlijk personeel, deskundig en zeer betrokken.

Wim Veldman (Heerlen)
27-08-2020

Er is niets te wensen over, alles wordt snel en goed afgehandeld!

Mevr. A. Laumen (Geleen)
27-08-2020

Een heeeeeeeeeeeeeeeeeele goede garage.

Tiny Van Straeten (Geleen)
27-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.