9,0
3.110 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.110 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbaar.

Op den Camp (Stein)
26-02-2021

Personeel is vriendelijk en klantgericht.

Marco Delnoij (Kerkrade )
25-02-2021

Ik kan Mengelers Toyota Maastricht alleen maar loven met mijn aankoop(lease) ervaring. Het was een fijn proces vanaf het eerste telefoontje. Alle collega's zijn zeer deskundig en vriendelijk, top!

Tahnée Smeets (Maastricht)
25-02-2021

Lang al klant, altijd tot tevredenheid behandelt. Goede auto's.

Jansen (Munstergeleen)
22-02-2021

Prima garage met vakkundige en vriendelijke mensen, gestructureerd werkende werkplaats en ruimte voor vragen.

dhr. K. Langeveld (Meerssen)
22-02-2021

Zowel de service bij aanschaf alsook bij de afhandeling van de eerste servicebeurt is prima verlopen.

Noël Liegeois (Maastricht)
22-02-2021

Ik kom er al jaren, alle medewerkers van Mengelers Toyota Maastricht zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Afspraken die we maken komen ze altijd na. Top garage.

LHEM Janssen (Maastricht)
22-02-2021

Prima en vriendelijk personeel. Goeie garage, sinds jaren.

H Gardeneers (Maastricht)
22-02-2021

Vriendelijk personeel. Professioneel. Goede kwaliteit. Extra service.

Elma van Halbeek (Herten)
22-02-2021

Zoals altijd zeer tevreden. Vriendelijk en servicegericht personeel.

Jo Vanovermeere (Landgraaf)
19-02-2021

Mengelers geeft goede service en communiseert duidelijk.

Verhofstad (Grubbenvorst)
16-02-2021

Zoals elk jaar vlotte behandeling en vriendelijke bediening.

Ierland
11-02-2021

Gemaakte afspraken zijn allen nagekomen. Correcte en vriendelijke afhandeling.

Dhr R. Curfs (Berg en Terblyt)
08-02-2021

Duidelijke afspraken. Goede uitleg wat er gedaan is.

de Vos (Kerkrade )
08-02-2021

Correcte afhandeling, zowel wat betreft telefonisch contact, de reparatie als het overleg voor vernieuwing van het mankement (nieuwe banden).

JWC. Rutten (Schin op Geul)
08-02-2021

Ik ben uitermate tevreden over mijn Toyota. Hij is niet nieuw. Hij is uit 2008. De vakmensen van Toyota Mengelers houden mijn auto in topconditie. Jaren en jaren geleden de overstap gemaakt. Nooit spijt van gehad. Eens Toyota, altijd Toyota.

Dhr. Pieters (Maastricht)
04-02-2021

Behulpzaam, deskundig en vriendelijk.

L. Sanderink (Nuth)
04-02-2021

Prijsopgave was bekend, top monteurs in huis. Fiets of leenauto staat klaar, krijg telefoon over extra kosten die te voorschijn komen na inspectie! Dan is het even slikken, want hij is niet de goedkoopste, maar weer een jaar zorgeloos rijden mag wat kosten! Kan Mengelers overal aanbevelen!

Wim Warmerdam (Blerick( Venlo))
04-02-2021

Ik kan nergens over klagen dan alleen de wat lage inruilprijs voor mijn oude auto.

Rene Bodewitz (Hoensbroek)
04-02-2021

Goede dealer die altijd vriendelijk is en klaar staat met goede service en ook meedenkt met behoeften van de klant. Monteurs die kwalitatief goed opgeleid zijn en perfecte service geven. Fijne dealer waar ik al dik 40 jaar klant ben.

Rob de Haan (Hoensbroek)
02-02-2021

Altijd goed geholpen.

Bert Gerits (Beek)
01-02-2021

De eerste indruk bij oriënterend bezoek was heel positief. Er werd goed geluisterd, goede informatie verstrekt en diverse mogelijkheden besproken. Alles gebeurde op een prettige, niet-opdringerige wijze.En deze eerste indruk werd bij ieder bezoek, contact of vraag bevestigd. Tot en met het 'laatste' contact.

J. Versprille (Sittard)
01-02-2021

Vriendelijk personeel, goede service, mooie zaak.

HH Kurvers (Munstergeleen)
29-01-2021

Men had mij niet verteld, dat de thuisbrengservice tijdens Corona-periode vervallen was.Ik kon eventueel wel een auto huren. Buskaart had ik niet bij me, zodat ik naar huis ben gelopen +/- 4km. Het was gelukkig droog.

Niek van Hasselt (Maastricht)
29-01-2021

Net bedrijf en kundige medewerkers.

AC Rademacher (Landgraaf)
29-01-2021

Mengelers is al vele jaren een goede en betrouwbare dealer gebleken, die ik al vele malen heb aanbevolen.

Harrie Reumkens (Landgraaf)
29-01-2021

Deskundig, klantvriendelijk.

W. Willems (Kerkrade)
29-01-2021

Alles conform afspraak. Vriendelijk personeel.

Ben Potma
29-01-2021

Heel duidelijke en vriendelijke behandeling. De kosten van enkele niet gebruikte onderdelen o.a. ruitensproeiervloeistof werd op de rekening in mindering gebracht.

John Jansen (Venlo)
29-01-2021

Zeer goed bedrijf, brandschoon, vriendelijke ontvangst, meedenkend met de klant.

Charles Storm van 's Gravesande (Maastricht)
28-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.