Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.738 beoordelingen - Powered by TNS

Klant vriendelijk. Vooraf prijsopgave van de kosten. Goede service.

mevr. van Neer (Landgraaf)
24-01-2020

Mengelers is een uitstekende dealer. Men houdt zich aan afspraken, verleent vaker gratis service en het bedrijf plus personeel heeft een zeer sympathieke uitstraling. Ik begrijp alleen niet waarom de prijzen van beurten de laatste jaren zoveel duurder zijn geworden. Ook als 'budget' wordt afgesproken (zonder hybridecheck en Toyotac-Care) is een kleine beurt met circa 120 euro duur vergeleken met 150 euro inclusief Toyota-Care pakweg 5 jaren geleden.

Camille Schyns (Ubachsberg)
24-01-2020

ben al heel wat jaren klant en nog steeds tevreden over de hulp ,de sfeer en de afwikkeling van de jaarlijkse autokeuring .

Maril Savelsbergh
24-01-2020

Omdat deze garage is wat ik ervan verwacht: kunde, kennis en kwaliteit.

M. Waltmans
24-01-2020

Reeds meer dan 40 jaar klant bij Toyota. Ook dochter en zoon Toyota rijders evenals schoonvader!! Weinig mankementen goede service. Vriendelijk personeel. Goede locatie en mooie indeling showroom werkplaats wachtruimte en balie

FJM Esser (Beek)
22-01-2020

Er was iets vergeten maar is de dag erna hersteld!

G.Willemsen (Hoensbroek)
22-01-2020

Correcte ontvangst. Alle afspraken werden nagelopenIk werd volgens afspraak naar huis gebracht. Tijdige info over onverwachte reparatiepunten.

Dhr. Wetzels (Landgraaf)
22-01-2020

Zeer behulpzame verkoper. Hij nam voldoende tijd , om mij alles over de auto uit te leggen.

A.M.G. Mevis
22-01-2020

Ik werd uitstekend geholpen bij het maken van de afspraak. Ook ontvangst bij aflevering van de auto voor de beurt was klantvriendelijk. Beurt werd keurig uitgevoerd. Samengevat, meer dan tevreden.

Paul
21-01-2020

Omdat ik me geen negatieve ervaringen kan herrinneren

dhr Hochstenbach
21-01-2020

Mengelers Toyota Landgraaf B.V. heeft van mij een 8 gekregen daar ik tevreden ben over hun manier van werken, mijn auto kreeg de 30000 beurt en heb ongevraagd een nieuwe bestuurdersmat gekregen, in de oude zou een gaatje zitten hetgeen door mij nog niet was opgemerkt.Dat vind ik nog eens service en zeker een 8 waard.

Wiel de Bruin (Eys)
17-01-2020

Vriendelijk behulpzaam en snel geholpen

F.renkens (Landgraaf)
15-01-2020

Omdat ik super tevreden ben

Mevr. D.Lokkerbol-Willems (Sittard)
15-01-2020

Zeer betrouwbaar in prijs, product, service en afspraken. Zeer prettige communicatie met klanten, altijd bereid mee te denken met klant, goede adviezen, mooie showroom en goede adviezen over occasions. Leenfietsen zijn pluspunt, evenals proefrijden.

Dhr. A.J. Endeman (Sittard)
15-01-2020

Goede service. Om afspraak te maken kunnen de wachttijden lang zijn. Deskundig personeel.

Peter Hulst (Geleen)
15-01-2020

Deze garage is zeer prettig en vooral professioneel!

Mevr M p. Hoppenbrouwers (Maastricht)
15-01-2020

JA het beviel me bij TOYOTA ik was tevreden toen ik naar huis ging. En mijn besluit stond vast , dit wordt mijn volgende auto.

Soetelmans P J M. (GELEEN)
15-01-2020

Heel vriendelijk personeel, behulpzaam en goede uitleg. Namen zich alle tijd.kon met gemak rond kijken.Had een goed gevoel.

Fam. D'Achille (Eygelshoven)
15-01-2020

Geef niet snel hoger dan een 8

Wilma Geurts (Klimmen)
10-01-2020

Vanaf de aankoop tot en met de beurten van de auto niets aan te merken.

Ron Habets (Nuth)
08-01-2020

Fijne goede Toyota dealer goed geholpen en klant vriendelijke toppie

Dhr.koot
08-01-2020

Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg vooraf en bij aflevering auto. Nam voldoende tijd.

Peter van Wylick (Baarlo )
08-01-2020

Beter de opdracht lijst lezen en deze volledig uitvoeren.

Sjef
02-01-2020

Service, klantgerichtheid en deskundigheid zijn een pré!

Johan Linckens
30-12-2019

Het is een zeer prettig bedrijf met een professionele uitstraling.

Huub Gerards (Geleen)
30-12-2019

Zeer tevreden.

Dijkstra (Sittard)
30-12-2019

Zeer klantvriendelijk, goede service en correcte afspraken.

Gerard Nieling (Elsloo)
30-12-2019

Ik ben al jaren lang klant bij Toyota Mengelers in Sittard en uitermate tevreden over deze dealer en Toyota. Het personeel is altijd vriendelijk en correct en ik voel me daar als een kind in huis. Dat ligt natuurlijk ook aan het merk Toyota. Ik rijd al mijn hele leven lang Toyota, zowel klein als groot meer dan betrouwbaar en mijn huidige Avensis is zeker niet de laatste Toyota.

Wijnand.Wijnen
30-12-2019

Goede klantbenadering. Fair aanbod en geen overbodig geleuter.

Henk Berens (Eijsden)
30-12-2019

Super service en kwaliteit!

Jos Gulpers (Elsloo)
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.