9,0
2.937 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.937 beoordelingen - Powered by TNS

Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Hans van den Bunder
12-08-2020

Alles goed. Niks mis met dat garagebedrijf.

Thieu Ubachs (Sittard)
12-08-2020

Ik geef een 8 en niet meer omdat ik toch een paar opmerkingen heb mee gemaakt.

J. H.van Ool (Puth)
12-08-2020

We rijden al jaren Toyota eerst Prius nu Yaris. En ook gebruikte Kia bij jullie gekocht.

Dhr.Heijnen
12-08-2020

Prima service en transparante kosten.

marion (geleen)
12-08-2020

Klantvriendelijk en zeer deskundig personeel. Komen afspraken na en bieden zelfs nog extra service. Ben al vele jaren een uiterst tevreden klant.

Thijs Segers (Maastricht )
12-08-2020

Vriendelijk en betrouwbaar.

Ron Ruyters (Kerkrade)
12-08-2020

Doen super veel moeite maar krijgen het geluids probleem vanaf het begin niet opgelost. Auto is nu naar de leasemaatschappij terug, zij gaan kijken of ze het krijgen opgelost. Toch erg dat de importeur niets doet en de rijder ermee laat zitten.

Guus Haas Volta Limburg (Kerkrade)
12-08-2020

Vakkundig en zeer service gericht. Wat bijdraagt dat ik graag Toyota wil blijven rijden.

Sander de Boer (Roermond)
12-08-2020

Niet goed geïnformeerd.

Mevr. I. Vercoulen (Venlo-Blerick)
12-08-2020

Wordt goed geholpen en de werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

fred killaars (reuver)
12-08-2020

De klant moet blindelings kunnen vertrouwen op de informatie die gegeven wordt, helaas is dat de laatste 2 a 3 jaren niet meer altijd zo. Ik ben al tientallen jaren Toyota rijder en wil dat ook graag blijven.

Dhr.L.J.M. van Zandvoort (Linne)
06-08-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

AJ Jansen (Munstergeleen)
06-08-2020

Baliemedewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en vakbekwaam, vooraf prijsopgave bij onderhoud, mooie showroom, veel keuze aan auto's, ruime wachtruimte en altijd verse koffie. Prima en vakbekwaam werkplaatspersoneel, aangegeven duur van onderhoud klopt altijd.

L Goossens (Geleen)
06-08-2020

Een 10 is onmogelijk, overal gaat er wel eens iets niet na wens, dat is niet erg, als het maar besproken kan worden en dat is vaak wel het geval.

Dhr Dassen (maastricht)
05-08-2020

Altijd wordt het tijdstip van de afspraak aangehouden. Vriendelijk personeel en gezellige wachtruimte.

J. Scherber (Landgraaf)
05-08-2020

Klantvriendelijk, correct en afspraak is afspraak.

Leon Verhaegen (Stramproy)
05-08-2020

Zeer tevreden!

M. Busing (Geleen)
05-08-2020

Een jarenlang slepend probleem in het motormanagement is eindelijk door de deskundigheid en servicegerichtheid van uw medewerkers opgelost. Met dank!

R. Lemmens
05-08-2020

Gemotiveerde medewerkers, die uitstralen dat ze plezier aan hun werk beleven en dat zorgt ervoor dat ik als klant vertrouwen heb in de kwaliteit van werk dat ze leveren.

H.M.C. Vroomen (Sittard)
03-08-2020

De deskundigheid, vriendelijkheid en het nakomen van de afspraken doet mij besluiten een 9 te geven!!!

W.A.L. Knols (Beek (L.))
03-08-2020

De medewerkers zijn oprecht, meedenkend en eerlijk. Hoog service level en eerlijke prijs.

Marion
03-08-2020

ik word altijd correct behandeld en goed geïnformeerd over werkzaamheden en prijs en ze zijn zeer vriendelijk.

Anneke Schrijver (Sittard)
03-08-2020

Service en verkoop zijn 2 verschillende afdelingen. Lijkt wel 2 bedrijven die verantwoordelijkheid aan elkaar afschuiven.

Jeroen (Maastricht)
03-08-2020

vriendelijk bedrijf, attente vooraf waarschuwing dat je aan de beurt bent voor apk en/of beurt, duidelijkheid, vakbekwaamheid.

Dhr. A.M. Habets (Maastricht)
03-08-2020

Ben altijd goed geholpen en nooit voor problemen komen staan.

van oudheusden (maastricht)
03-08-2020

Alles is correct verlopen.

Piet Geraedts (Vlodrop)
03-08-2020

zoals reeds eerder vermeld is dit cijfer in feite een gok, omdat ik nog geen enkele ervaring heb met deze voor mij nieuwe dealer.

Leo Verlinden. (Reuver.)
03-08-2020

Goede service, correcte afhandeling.

Herman Lickfeld (Venlo)
03-08-2020

Klantvriendelijk, goede communicatie, goede service en klantgericht oplossingsgericht meedenken.

Hans Beumers (Grubbenvorst)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.