9,0
3.258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.258 beoordelingen - Powered by TNS

Goede voorlichting omtrent opties servicebeurt, afspraak is afspraak. Vriendelijk personeel.

B. Cools (Heerlen)
27-05-2021

Ik ben reeds jaren zeer tevreden met de service van directie en personeel van garage Mengelers in Sittard.

Alex Daniëlse (Sittard)
25-05-2021

Mengelers Toyota Maastricht is bemand door zeer professionele medewerkers. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb de afgelopen 11 jaar met veel plezier contact gehad en zaken gedaan met dit bedrijf.

Gordon Beckley (Maastricht)
25-05-2021

Erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid, uitstraling, bereikbaarheid en de communicatie.

Mevr. Fijten (Brunssum)
21-05-2021

Gewoon een goede dealer, betrouwbaar, vriendelijk en correct. Ook de gebruikte auto's staan er altijd goed bij.

Dhr Gerrie van Nuland (Heerlen)
21-05-2021

Professionele werknemers, vriendelijk, duidelijk en juiste prijsopgave; nemen eerst telefonisch contact op voordat ze een reparatie uitvoeren, die ze alsnog tegenkomen. Goede uitleg bij afhalen auto.

Mevrouw. M. Schiffelers (Heerlen)
21-05-2021

Makkelijke contactlegging, waarbij de wens van mij zo veel mogelijk nageleefd wordt. Deskundige mensen die via goede uitleg mij volledig op de hoogte houden.

Petra van Geleuken
19-05-2021

Deskundig, prima service, goede planning. Niets op aan te merken.

J Kruithof (Maasgouw)
19-05-2021

Goede service en advies.

Nick
19-05-2021

Niks aan op te merken, alleen jammer dat creditcard niet geaccepteerd wordt. Dit kan de prijs niet drukken!

ArnouD Steenhuis (Venlo Blerick )
19-05-2021

Uitstekende service. Diverse vragen correct afgehandeld. Communicatie met klant vriendelijk en zakelijk correct.

Henk Bruns (Sittard)
14-05-2021

Prettige zaak, mooie showroom, aardig personeel, veel keuze in occasions, goede service.

H.Denissen (Roermond)
14-05-2021

Zie vorige toelichting.

'm van Driel
14-05-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Willem C (Brunssum)
12-05-2021

Volledige tevredenheid over service en algehele gang van zaken.

R.J.Dolstra (Landgraaf)
12-05-2021

Het was een 10 geweest als de auto niet gepland was voor de hele dag, maar voor de tijd die de beurt nodig heeft.

Geert Raedts (Venlo)
12-05-2021

Alles volgens afspraak.

Frans Tummers (Born)
12-05-2021

De contacten die ik had waren zeer vriendelijk.

Thei Staekenborg (Herten)
07-05-2021

Ben al verschillende jaren klant. Altijd goede service gehad. Medewerkers zijn altijd correct. Kan altijd met vragen terecht en nemen de tijd. Altijd heel vriendelijk.

Karin Köhnen (Nieuwstadt )
05-05-2021

Goede service, goede klantgerichtheid.

Marina Witvliet (Maastricht)
05-05-2021

Alles was perfect. De afspraken zijn goed nagekomen en tussendoor werd ik op de hoogte gehouden. Ik ben bovendien vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Dhr. Maessen
05-05-2021

Alles naar wens uitgevoerd.

L.Steffanie (Herten )
05-05-2021

Service goed, vriendelijk, klantgericht.

Jos Michiels (Heerlen)
05-05-2021

Allereerst de showroom ziet er stralend uit, de verkoper heeft ons geholpen correct, vriendelijk en behulpzaam, dank u wel voor de prettige samenwerking.

M.Goyarts (Kerkrade)
05-05-2021

Bij de garage was ik al klant toen het Petite heette, sinds die tijd was ik al Toyota rijder, ik ben zo langzamerhand de tel kwijt geraakt van het aantal auto's wat ik ter plaatse gekocht heb. Ik ben nu 78 jaar en dacht dat ik sinds mijn 30e Toyota rij en ik dat nog altijd met plezier doe en voor het benaderen en behulpzaam zijn van het personeel, terwijl ik toch wel wat eerdere personeelsleden mis, maar deze nieuwe mensen voldoen allemaal aan de Toyota service.

P.j.Loo (maastricht)
30-04-2021

Klantvriendelijk en een goede uitleg van de auto.

Ilze Fusers (Roermond)
30-04-2021

Ik zou graag met de monteur de werkuitvoering willen bespreken en dat die ook de Nederlandse taal beheerst zodat er een gesprek kan plaats vinden. Als ik aan de receptie mijn bemerkingen maak, moet alsmaar via via gaan en hopen dat de monteur deze zaken ook naar wens uitvoert.

Dhr. N. Spiertz (Herkenbosch)
30-04-2021

Klantgericht, kwaliteitsgericht, oplossingsgericht, goede communicatie en service, houden zich aan afspraken, correct en vriendelijk.

Hans Beumers (Grubbenvorst)
30-04-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en goed geadviseerd.

Virgenie Huits-Van Hooren (Gronsveld)
30-04-2021

Volgens afspraak is de onderhoudsbeurt uitgevoerd, tijdig geïnformeerd, conform vooraf afgegeven kostenopgave. Sinds ruim 35 jaar tevreden klant bij Mengelers. Zoeken de zaken ook na de beurt verder uit. Zo na de laatste update van de installatie blijkt dat het geluid van de telefoon nog niet geheel naar wens is, afspraak gemaakt en kon meteen terugkomen om het probleem uit te leggen en te laten ervaren. Probleem wordt nu verder uitgezocht. Alleen nu nog resultaat afwachten.

Luc Hamers (Puth)
28-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.