9,0
3.156 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.156 beoordelingen - Powered by TNS

Correcte afhandeling, zowel wat betreft telefonisch contact, de reparatie als het overleg voor vernieuwing van het mankement (nieuwe banden).

JWC. Rutten (Schin op Geul)
08-02-2021

Ik ben uitermate tevreden over mijn Toyota. Hij is niet nieuw. Hij is uit 2008. De vakmensen van Toyota Mengelers houden mijn auto in topconditie. Jaren en jaren geleden de overstap gemaakt. Nooit spijt van gehad. Eens Toyota, altijd Toyota.

Dhr. Pieters (Maastricht)
04-02-2021

Behulpzaam, deskundig en vriendelijk.

L. Sanderink (Nuth)
04-02-2021

Prijsopgave was bekend, top monteurs in huis. Fiets of leenauto staat klaar, krijg telefoon over extra kosten die te voorschijn komen na inspectie! Dan is het even slikken, want hij is niet de goedkoopste, maar weer een jaar zorgeloos rijden mag wat kosten! Kan Mengelers overal aanbevelen!

Wim Warmerdam (Blerick( Venlo))
04-02-2021

Ik kan nergens over klagen dan alleen de wat lage inruilprijs voor mijn oude auto.

Rene Bodewitz (Hoensbroek)
04-02-2021

Goede dealer die altijd vriendelijk is en klaar staat met goede service en ook meedenkt met behoeften van de klant. Monteurs die kwalitatief goed opgeleid zijn en perfecte service geven. Fijne dealer waar ik al dik 40 jaar klant ben.

Rob de Haan (Hoensbroek)
02-02-2021

Altijd goed geholpen.

Bert Gerits (Beek)
01-02-2021

De eerste indruk bij oriënterend bezoek was heel positief. Er werd goed geluisterd, goede informatie verstrekt en diverse mogelijkheden besproken. Alles gebeurde op een prettige, niet-opdringerige wijze.En deze eerste indruk werd bij ieder bezoek, contact of vraag bevestigd. Tot en met het 'laatste' contact.

J. Versprille (Sittard)
01-02-2021

Vriendelijk personeel, goede service, mooie zaak.

HH Kurvers (Munstergeleen)
29-01-2021

Men had mij niet verteld, dat de thuisbrengservice tijdens Corona-periode vervallen was.Ik kon eventueel wel een auto huren. Buskaart had ik niet bij me, zodat ik naar huis ben gelopen +/- 4km. Het was gelukkig droog.

Niek van Hasselt (Maastricht)
29-01-2021

Net bedrijf en kundige medewerkers.

AC Rademacher (Landgraaf)
29-01-2021

Mengelers is al vele jaren een goede en betrouwbare dealer gebleken, die ik al vele malen heb aanbevolen.

Harrie Reumkens (Landgraaf)
29-01-2021

Deskundig, klantvriendelijk.

W. Willems (Kerkrade)
29-01-2021

Alles conform afspraak. Vriendelijk personeel.

Ben Potma
29-01-2021

Heel duidelijke en vriendelijke behandeling. De kosten van enkele niet gebruikte onderdelen o.a. ruitensproeiervloeistof werd op de rekening in mindering gebracht.

John Jansen (Venlo)
29-01-2021

Zeer goed bedrijf, brandschoon, vriendelijke ontvangst, meedenkend met de klant.

Charles Storm van 's Gravesande (Maastricht)
28-01-2021

Wederom prettig geholpen voor de jaarlijkse APK en beurt van de auto. Personeel is erg vriendelijk en kundig. Netjes gebeld dat er geadviseerd werd om de voorbanden te vernieuwen. Niks op aan te merken. Kan iedereen de garage aanbevelen.

Petra van Montfort (Sittard)
26-01-2021

Een fijne garage, goede uitleg en kan er altijd terecht voor vragen fijne mense en vriendelijk en de koffie staat altijd klaar.

Marlies Beurskens (Tegelen)
25-01-2021

Klantvriendelijk, goed uit leggen, ik ben te vreden.

John Ferdinandus (Venlo)
25-01-2021

Rijdt al bijna 17 jaar Toyota Avensis, ben uiterst tevreden over de auto zelf, maar ook uiterst tevreden over de garage, de voorkomendheid van de medewerkers, deze zijn uiterst prettig in de omgang, zou het bijna hoffelijk willen noemen. Maar ook het meedenken bij vragen, mee zoeken naar passende oplossingen, extra service verlenen, de leenfiets die je voor niks een dag mag lenen, soms wordt kleine reparatie kosteloos uitgevoerd, prachtige showroom, deskundigheid van personeel, als je moet wachten is er naast de balie een tafel met lectuur, koffie, soms zelfs fruit, toiletten. Uitstekend allemaal!

Dhr. A.J.Endeman
25-01-2021

Bij Toyota Mengelers blijf je rijden!!

Martin Savelkoul
21-01-2021

Altijd prima geholpen.

Tanja (Maastricht )
21-01-2021

Vriendelijk en vakkundig personeel.

W.pierik (Hoensbroek)
21-01-2021

Toyota Mengelers is een klantvriendelijk autobedrijf. Duidelijkheid, en een goed telefonisch contact waarborgt de kwaliteit. Bij extra onderhoud wordt de klant goed geïnformeerd, en dat is fijn. Onvoorziene kosten zijn nooit leuk, maar er wordt goed gekeken naar oplossingen, wanneer deze zich aandienen!

Regnera Kolkena (Kerkrade)
21-01-2021

Het personeel bij Toyota Mengelers is altijd correct. Ze leggen duidelijk uit wat er gedaan moet worden. Denken mee met oplossingen.

René Esser (Kerkrade )
21-01-2021

Volgens mij "speelt" de corona en wellicht de angst om besmet te worden ondanks mondkapje en afstand in deze houding een belangrijke rol. Jammer. Vind de gang van zaken en daarna bijzonder vreemd. Ben ik NIET gewend en accepteer ik dus ook niet. Wil al 2 weken 'n afspraak maken om dit vreemde gedrag uit te gaan praten met desbetreffende persoon, maar heb dat nog niet gedaan, wil even de zaak laten rusten totdat de gemoederen bij de bedaard zijn.

Mw. Castro (Maastricht.)
21-01-2021

Telefonisch vriendelijk, meedenkend, oplossing halen en brengen. Van tevoren uitleg kosten. Sfeer in showruimte rustig, zitje wachten op reparatie netjes. Consumptie en lectuur aanwezig.

Mevr. Wouters (Heerlen)
18-01-2021

Maken van afspraak, bezoek aan garage, wachttijd, informatie, factuur (conform afspraak), vriendelijke contacten. Alles naar volle tevredenheid: prima!

A.Laudy
14-01-2021

No nonsens bedrijf met deskundig personeel waarbij geld afspraak=afspraak. Verder zeer klantvriendelijk, zowel aan de telefoon als in het bedrijf zelf.

Jan Huydts (Beek)
14-01-2021

De behandeling was goed, maar een beetje vriendelijker kon wel.

engelen (heerlen)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.