9,0
3.276 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.276 beoordelingen - Powered by TNS

Het personeel is aardig en als er iets is word je van tevoren gebeld of je akkoord gaat met een reparatie en wat de kosten zijn.

Marc Frijns (Meerssen )
11-06-2021

Goede service. Vriendelijkheid.

F.H.A.H. Nijsten (Eijsden)
11-06-2021

Altijd vriendelijk en correct behandeld.

Wiel nelissen (Maastricht)
11-06-2021

Vriendelijk, correct, duidelijke uitleg bij vragen.

UEM Klaver (Heerlen)
11-06-2021

Ik voel me kind aan huis na al die jaren als klant en er is niets veranderd: ze doen alles om je tevreden te houden. Prima, houden zo.

John Crijns (Heel)
11-06-2021

Ik was voorheen klant bij Mercedes en BMW. De kwaliteit zowel van de Lexus en de drie Toyota's laten niets te wensen over, zal nooit switchen naar een ander merk of het moet zo zijn dat het model dat ik graag zou willen hebben spuuglelijk vind. Ik hoop dat we snel kunnen overstappen op waterstof, maar dat is wat ik bedoel met een spuuglelijk model dat vind ik namelijk van de Mirai. Natuurlijk over smaak valt te twisten, maar als ik nu zou moeten overstappen zou dit niet mijn auto worden.

M.Sijstermans (Landgraaf)
11-06-2021

Super service en goede uitleg!

Frank Scheen (Margraten)
11-06-2021

Super tevreden over ontvangst en service.

sylvia (urmond)
03-06-2021

Top service, vriendelijke medewerkers, zeer klantgericht!

Bert Seegers (Maastricht)
03-06-2021

Top merk, top dealer, altijd vakkundig en vriendelijk. Supersnelle service en afspraken zijn altijd duidelijk en worden nagekomen. Ook op technische vragen die misschien niet in het laatje brengen voor de werkplaats wordt gewoon geantwoord en advies gegeven.

Dhr. Dreezen
03-06-2021

Klantgericht, vriendelijk en effectief. Duidelijkheid vooraf inzake verrichtingen en kosten. Dat is ook de ervaringen van andere klanten die door mij zijn doorgestuurd. Verder staan ze open voor feedback.

T. W. Mady
03-06-2021

Service heel goed.

J.Kleijkers (Landgraaf)
03-06-2021

Snel inspelen op opmerkingen.

J. Berghuis (Horn)
03-06-2021

Werd goed behandeld en de service was goed.

J.H Maeghs (Tegelen )
03-06-2021

Mengelers Toyota Maastricht heeft ons zeer vriendelijk en zeer goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe C-HR.

Jan Duchateau (Maastricht)
03-06-2021

Beter luisteren naar vragen/wensen van de klant, ook als die afwijken van de standaard procedures cq werkzaamheden.

Lei Muijtjens (Geleen )
27-05-2021

Receptie denkt mee en houdt zich aan afspraken. Alles in een keer geregeld en prijsopgave komt nagenoeg overeen met factuur. Eerlijk en kundig advies gekregen van personeel. Top service!

Dhr. Capel (Geulle )
27-05-2021

Goede, betrouwbare, zeer servicegerichte dealer. Al jaren klant. Super!

Ruud (Elsloo)
27-05-2021

Goede voorlichting omtrent opties servicebeurt, afspraak is afspraak. Vriendelijk personeel.

B. Cools (Heerlen)
27-05-2021

Ik ben reeds jaren zeer tevreden met de service van directie en personeel van garage Mengelers in Sittard.

Alex Daniëlse (Sittard)
25-05-2021

Mengelers Toyota Maastricht is bemand door zeer professionele medewerkers. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb de afgelopen 11 jaar met veel plezier contact gehad en zaken gedaan met dit bedrijf.

Gordon Beckley (Maastricht)
25-05-2021

Erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid, uitstraling, bereikbaarheid en de communicatie.

Mevr. Fijten (Brunssum)
21-05-2021

Gewoon een goede dealer, betrouwbaar, vriendelijk en correct. Ook de gebruikte auto's staan er altijd goed bij.

Dhr Gerrie van Nuland (Heerlen)
21-05-2021

Professionele werknemers, vriendelijk, duidelijk en juiste prijsopgave; nemen eerst telefonisch contact op voordat ze een reparatie uitvoeren, die ze alsnog tegenkomen. Goede uitleg bij afhalen auto.

Mevrouw. M. Schiffelers (Heerlen)
21-05-2021

Makkelijke contactlegging, waarbij de wens van mij zo veel mogelijk nageleefd wordt. Deskundige mensen die via goede uitleg mij volledig op de hoogte houden.

Petra van Geleuken
19-05-2021

Deskundig, prima service, goede planning. Niets op aan te merken.

J Kruithof (Maasgouw)
19-05-2021

Goede service en advies.

Nick
19-05-2021

Niks aan op te merken, alleen jammer dat creditcard niet geaccepteerd wordt. Dit kan de prijs niet drukken!

ArnouD Steenhuis (Venlo Blerick )
19-05-2021

Uitstekende service. Diverse vragen correct afgehandeld. Communicatie met klant vriendelijk en zakelijk correct.

Henk Bruns (Sittard)
14-05-2021

Prettige zaak, mooie showroom, aardig personeel, veel keuze in occasions, goede service.

H.Denissen (Roermond)
14-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.