9,0
2.834 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.834 beoordelingen - Powered by TNS

Al 58 jaar naar volle tevredenheid klant bij Mengelers en nooit klachten gehad.

Dhr. L.Hoofs (Heerlen)
14-05-2020

Duidelijke informatie, goede service, vriendelijk en men denkt mee bij uit te voeren reparaties. Afspraken worden goed nagekomen.

Dhr. Maessen
14-05-2020

Vriendelijk personeel dat de afspraken na komt.

Jo Smeets (Venlo)
14-05-2020

Navigatie update een dag te laat, belachelijk ...10 jaar klant bij Oostendorp!!!

johan vermeulen (venray-leunen)
14-05-2020

Altijd correct netjes en houden zich aan de afspraken. Nooit gedoe, alles kan, vooraf prijsopgaaf, klopt altijd. Sturen herinnering voor beurten, werkt voor mij prettig. Gewoon top! Al dik tien jaar mijn favoriet, voor mij geen ander.

Carin Vleugels (Itteren )
09-05-2020

Goede en snelle service, vriendelijk behandeld.

Kerver (Venlo)
07-05-2020

Technisch perfect.

Carlo (Maasbree)
07-05-2020

Omdat alles volgens wens was en ik me thuis voel in deze garage. Ik heb gewoon geen negatieve ervaringen met deze Toyota dealer.

Peters, Mia (Beek l.)
06-05-2020

Stipt, op tijd, klantgericht en correct/vriendelijk.

Dhr B.C.Roest (Sittard-Geleen)
06-05-2020

Stipte afhandeling.

S.m.h Philippens (Beekdaelen)
06-05-2020

Een goede dealer met goed en kundig personeel.

G.Heinz (Schinveld)
06-05-2020

Omdat ik altijd goed ontvangen ben en tevens altijd een eerlijke service krijg.

Math de Boer (Maastricht)
04-05-2020

Ze hebben mij voor een 2de jaarsbuurt en navigatie update aangeboden. Toen ik de auto ging ophalen waren er extra kosten voor een achterruitenwisser bijgekomen, zonder mij op de hoogte te stellen (oude onderdeel niet laten zien). Twee dagen later kwam ik erachter dat mijn navigatie niet ge-update was. Ik weer terug naar de garage gegaan om dit te laten controleren door de receptionist, met als gevolg dat het alsnog geïnstalleerd moest worden en ik weer ongeveer drie kwartier moest wachten.

Ad Frencken (Roermond )
04-05-2020

Goed en plezierig ontvangen.

pierre hegger
30-04-2020

De vertegenwoordiger mbt verkoop nieuwe auto Was erg ongeïnteresseerd. Kreeg geen informatie. Hierdoor krijg je de neiging om over te stappen naar een andere dealer.

Peter van Eijk (Tegelen )
29-04-2020

Goede service,kundig personeel en heel vriendelijk.

Frans Wolters (Nieuwstadt)
29-04-2020

Prima service vriendelijk en correct en eerlijk.

José welters (Spaubeek )
29-04-2020

Correcte behandeling en service.

Mevr. Krielen (Geleen )
29-04-2020

Kwalitatief personeel. Mensen aan de balie werken er al lang dat schept vertrouwen.

P Teunissen
29-04-2020

Recentelijke aflevering andere gekochte auto was gewoon slecht, gemaakte afspraken met deze aankopen niet bekend bij receptie, als je bij de receptie komt voor een kleine werkzaamheid krijg je te horen geen tijd, als je dan zegt dat je een klacht indient kan het wel.

van Rooijen (Ulestraten)
29-04-2020

Plezierige benadering van zowel mevrouw aan de receptie als met de werkplaatsmedewerker. Het maken van een afspraak gaat vlot en flexibel. Wanneer men ervoor kiest om te blijven wachten tot de auto klaar is, is er een mooie en ruime leeshoek beschikbaar met gevarieerde lectuur en koffie e.d. Er heerst algemeen een prettige en gastvrije sfeer.

Joke Visser (Maastricht)
29-04-2020

Erg tevreden en super goede service. Erg tevreden.

Frans Theunissen (Maastricht)
29-04-2020

Klantvriendelijkheid en kennis van zaken.

Wiel (Maastricht)
29-04-2020

Vriendelijk personeel en goede service.

Mark Hermans (Elsloo)
29-04-2020

Geweldige auto en geweldige service van Mengelers.

W.R.VAN ROMONDT (INGBER)
29-04-2020

Houden zich aan de afspraken, vaak kan er worden gewacht tot de auto klaar is. Ook brengservice of vervangend vervoer.

P.Martens (Maastricht)
29-04-2020

Eerlijk, welkom en no nonsen verkoop. Top.

Frank Puts (Bunde)
29-04-2020

Tevreden en vriendelijk afgehandeld.

L.Steffanie (Herten)
23-04-2020

Zeer goede service en goede behandeling.

Frans Habets (Einighausen)
23-04-2020

Ja zeg dat is een heel verhaal bij elkaar. 1. Toegezegde update in januari apple carplay iedere keer niet beschikbaar en wordt voor je uitgeschoven .2. 42 liter in tank, maar je mag na 32 liter al tanken. 3. Harde zittingsprobleem in harde steun wordt niet opgelost. 4. In oktober een toch nieuwe auto gekocht. Je vraagt dan naar de acties en die zijn er niet. Paar weken later en je ziet op de borden 5-5 jaar gratis garantie en onderhoud. Daar werd ik niet blij van.Verder nette mensen, mooie auto en tevreden.

John van Putten (Wanssum)
17-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.