9,0
3.512 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.512 beoordelingen

Erg oplettend Tijdend grote beurt kwam bij controle banden een fout gerepareerde band aan het licht. Band was 2 1/2 maand oud. Ben naar bandencentrum Profile met verslag werkplaats gegaan. Er werd ruiterlijk toegegeven dat de reparatie niet juist was en kreeg nieuwe band

J. D
20-07-2023

Alles volgens afspraak gegaan. Grote beurt en APK laten uitvoeren alles gegaan tot tevredenheid.

W.M.T.M. V
20-07-2023

Zeer tevreden Goede service, vriendelijk personeel, toegankelijk, prima prijskwaliteit verhouding en snel.

Anthony Wolter
20-07-2023

Fijne dealer Sinds ik een Toyota heb kom ik bij Mengelers in Venlo, klantgerichtheid hoog in het vaandel en altijd meedenken

R van Broekhoven
18-07-2023

Inspectie en onderhoud. Bedrijf doet wat het belooft.

Toyota eigenaar
14-07-2023

Goede service

A.M.J. V
13-07-2023

Toyota eigenaar
13-07-2023

Goede service en klantgerichtheid van personeel Ik heb prima ervaringen met Mengelers Toyota Sittard, deze zijn mede aanleiding om te kiezen voor Toyota en Mengelers Sittard.

P.H.M. P
08-07-2023

No nonsens, open en eerlijke dealer. Vriendelijk personeel, eerlijk advies. We rijden een Aygo als 2de auto, met zeer weinig kilometers per jaar. Vaak te weinig kilometers voor een al dan niet grote beurt. Deze dealer denk hierover mee en geeft, gerelateerd aan de km stand, goed advies over mogelijke alternatieven. Dit voorkomt onnodige onderhoudskosten.

F.A. M
06-07-2023

Prima service! Betrouwbaar, betrokken, helemaal ok!

Rom Sr
03-07-2023

Super Super blij met deze garage. Vriendelijke medewerkers die een pluimpje verdienen.

Tevreden klant
28-06-2023

Top behandeling?

Toyota eigenaar
25-06-2023

Geweldige service en vakmanschap bij Mengelers. Ga er naar toe en ervaar de geweldige service en vakmanschap bij Mengelers. De verkopers en monteurs zijn geweldig.

J.C.
25-06-2023

Bestelling nieuwe auto en administratie via dig. verkeer! TFS zou haar computersyteem en administratie afhandeling beter in orde moeten brengen, werkt ZEER slecht en amateuristisch. Hulpassistentie moet echt beter, stond NIET geregistreerd ????

Toyota eigenaar
23-06-2023

A. H
16-06-2023

Tevreden klant. Zeer goede service en marktconforme prijzen. Medewerkers geven me een goed gevoel, mijn auto en mijn geld wordt goed mee omgegaan.

P.v.D
15-06-2023

Top

Toyota eigenaar
15-06-2023

Perfecte service met dank aan Paul voor de voortreffelijke hulp Zeer tevreden kom volgende keer weer naar landgraaf

J.H.A. Vernes
08-06-2023

Goede service Goede service en vriendelijk personeel

De heer en mevrouw Bosten.
07-06-2023

Goed advies Goed advies en uitstekende aftersale

Toyota eigenaar
03-06-2023

Tevreden vriendelijk goede service

Toyota eigenaar
01-06-2023

Service is goed ik ben tevreden in die zin, ik heb de auto splinternieuw gekocht. Mijn auto heeft bij een splinter nieuwe auto een soort maandelijkse betaling zodat de service beurten gratis zijn met uitzondering van slijtage. Bij mijn grote onderhoudsbeurt 60000 km waarvan ik maar 32000 had gereden moest ik toch de APK betalen waar ik van dacht dat het bij deze grote beurt gratis zou zijn. Dat vind ik wel een min punt. Groetjes LS. p

L.S. P
25-05-2023

Super servise Alles werd goed geregeld

A.C.J. De bodt
25-05-2023

Maintenance Quick maintenance at the convenient time

S V
05-05-2023

Kwamen alles na ,en goed

J. S
05-05-2023

Goede service ik ben zeer tevreden en het geduld wat de verkoper had om mij alles uit teleggen ,en fijn dat hij na een week telefonisch informeerde of alles naar wens was.

A.A.M. Schlijper
04-05-2023

Goed geholpen en uitgelegd We zijn goed en vriendelijk geholpen en hebben alles goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van deze auto.

H.M.L S
30-04-2023

correcte benadering door personeel en aangename showroom/wachtruimte al jaren tevreden klant , met weinig problemen aan auto .

J.G.J. H
29-04-2023

Auto rijden maakt meer plezier door goed en betaalbaar o derhoud De Toyota service is vooral betaalbaar en dat maakt het voor mij makkelijker om Toyota te blijven rijden.

Guido Jr.
28-04-2023

Ik ben erg tevreden over de service en klantvriendelijk van verkoper en de Toyota dealer mengelers

Toyota eigenaar
28-04-2023