9,0
3.069 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.069 beoordelingen - Powered by TNS

Nette garage, vriendelijke verkopers en receptionist.

Els (Cadier en Keer)
17-12-2020

Ik heb zeer goede ervaring met deze dealer en ben dus ook zeer tevreden.

Huub Gerards (Geleen)
16-12-2020

Betrouwbare service en deskundig personeel. Daarnaast heel vriendelijk.

Koos Beeks (Maastricht)
16-12-2020

Medewerkers zijn allemaal vriendelijk.

A. Kouwenberg (Landgraaf )
16-12-2020

Persoonlijke service met een hoge mate van klanttevredenheid.

Roger Jacobs (Eygelshoven)
16-12-2020

Vriendelijk en duidelijke afspraken worden van te voren aangegeven.

René Schurer (Kerkrade)
16-12-2020

Representatieve garage. Klantvriendelijk en afspraak is afspraak. Groot aanbod, deskundig advies en eerlijke prijs.

Salf van Cleef (Einighausen)
16-12-2020

wij zijn altijd zeer tevreden over Mengelers Toyota zowel de ontvangst door het verkoopteam als het receptiepersoneel en de monteurs van de werkplaats.

J.F.Goemans (Heemstede)
16-12-2020

Prima service. Gratis e-bike te leen tijdens beurt. Geen problemen of verrassingen.

Leon Hermans (Sittard)
10-12-2020

Ik ben tevreden.

A.peeters (Maastricht)
10-12-2020

Niets dan lof voor het hele team! Hun professionele, maar zeker ook bereidwillige en meedenkende houding is top.

Mw. E. Weers (Heerlen)
10-12-2020

Je wordt heel goed te woord gestaan en geholpen. de dames aan de receptie staan je goed te woord en weten waarover het gaat.

T Nelissen (heerlen)
10-12-2020

Vriendelijke afhandeling - gezellige koffiehoek.

Jacques van der Sterren
10-12-2020

Een grote garage met toch een zéér klantvriendelijke opstelling.

Luud Litjens (Sittard)
10-12-2020

Eerlijke en correcte communicatie, service goed.

Der roost
10-12-2020

Prettige verkopers en een goede voorlichting.

cornips (Landgraaf)
10-12-2020

Bij deze aankoop was alles zo duidelijk, dat hij binnen een half uur gedaan was.

Jef Engelen (Maastricht)
10-12-2020

Altijd correct en naar tevredenheid behandeld.

wiel habets
07-12-2020

Prima geholpen. Goede adviezen.

peet houben
07-12-2020

Goede communicatie , tevreden over werkzaamheden , meedenken. Vriendelijk. Goede ambiance.

Jeannette Hinlopen (Hoensbroek )
03-12-2020

Prima garage die kwaliteit leveren op alle fronten. Alle medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig.

Familie Scheijen (Geleen-Sittard)
03-12-2020

Ik rij deze 2de hands Toyota nu ongeveer 2 jaar en ben uiterst tevreden over hoe deze auto is afgeleverd en ben tot nu toe ook zeer tevreden over de ontvangst en vriendelijkheid van het team van de werkplaats en receptie. Top.

E. Peters (Sittard-Geleen)
03-12-2020

Alles valt met hun te bespreken, of ik de receptie heb of de monteur zelf, het is duidelijk, vriendelijk en alles wordt degelijk nagekeken en wordt voor een leek duidelijk uitgelegd.

L.J.E. Korsten (Nieuwstadt)
03-12-2020

Zeer betrouwbaar.

Miriam Evers (HEERLEN)
03-12-2020

Top, altijd goede service.

Wachelder (Maastricht )
03-12-2020

Ik ben heel tevreden over het werk van deze dealer / garage. Onderhoud wordt altijd goed gedaan en de prijzen worden van te voren doorgegeven. Je weet altijd waar je aan toe bent. Heel klantvriendelijk allemaal.

P. de Kruik (Maastricht)
03-12-2020

Betrouwbaar, correct en telkens vriendelijk contact, maar bovenal goede kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden. Bovendien is Toyota gewoon goed.

Arthur Dekker (Heerlen)
03-12-2020

Auto's van Toyota zijn zeer betrouwbaar en de kennis van de dealer is uitstekend. Altijd een luisterend oor bij problemen en uitstekend in het oplossen van een probleem.

Dhr. J. Beckers (Eygelshoven)
03-12-2020

Vriendelijk personeel. Geen op- of aanmerkingen over afspraak en uitvoering van de werkzaamheden. Kom zeker terug.

Dhr. W. Werker (Heerlen)
03-12-2020

Erg netjes ogende showroom met bijzonder vriendelijk personeel. Deskundige verkoper. Zeer fijne aflevering nieuwe auto.

Dhr. A.L.B. den Daas (Ittervoort)
03-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.