9,0
3.258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.258 beoordelingen - Powered by TNS

Fijne zaak, goede service. Je kunt er rustig wachten tijdens de reparatie.

Ans Rutten (Schin op Geul)
21-06-2021

Prima service … al zeker 35 jaar vaste klant.

Dhr.Winkler (Landgraaf)
21-06-2021

Loze beloften bij aankoop, niet nakomen van afspraken, negeren van meldingen over cilindergeratel, niet serieus worden genomen en je gewoon afwimpelen. Ik zal ook nooit meer een Toyota kopen, ik vind het ronduit een flut auto die in de winter een flesje water binnen in bevriest, te zwakke motor heeft om met meer dan 2 man in te rijden en ratelt in z’n cilinder wat gewoon genegeerd wordt. Ik heb zelf een C2 uit 2003 aangeschaft waar ik veel meer plezier in heb. Mijn vrouw gebruikt de Aygo nu, ik wil er niet eens meer in rijden.

Dhr v d weijer (Heerlen)
21-06-2021

Als bijna 50 jarige klant is het niet toevallig dat ik zeer tevreden ben over de dealer. Zowel over personeel als verkopers, directie. Altijd goed advies en service.

Wim Bierman (Kerkrade)
21-06-2021

Enig groeipuntje is een stuk vlaai bij de prima koffie en een gratis leenauto, maar beide lijken mij niet realistisch.

Marco (Melick)
21-06-2021

In vergelijking met vroegere dealers mis ik de persoonlijke benadering. Ik rijd al bijna 50 jaar Toyota. Meerdere wisselingen van dealer de laatste jaren komt ook niet zo goed over. De dealer had een betere klik met de klant. Is wat meer afstandelijk geworden, zeker voor stamklanten.

Hans Gordebeke (Blerick)
21-06-2021

Het is een zeer mooie functionele garage met veel auto's (ook occasions). Alles is zeer geordend uitgestald. Werkplaats en receptie zijn goed te overzien.

Dhr. Dirix Arnold E.C.M. (Maastricht)
21-06-2021

Klantvriendelijk en professioneel personeel. Goede monteurs met kennis van zaken. Aankoop van een nieuwe auto was een fijne ervaring waarbij niets te veel gevraagd was.

Dhr. W Hendriks (Venlo)
21-06-2021

Klantgerichtheid en persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel. Bij aandachtspunten word je snel en vakkundig geholpen. Je wordt gezien als persoon en niet als klantnummer. Top!

A. Janssen (Landgraaf)
21-06-2021

Super tevreden over de werkplaats, receptie en vriendelijkheid van medewerkers. Alleen de wasservice bij compleet onderhoud laat weer te wensen over. Juist de verdekte plekken, bij deur drempels en motorkap achterbak scharnieren niet gepoetst. Steek af bij het gepoetste deel. Vorige keer ook niet onder de matten gestofzuigd. Valt dan tegen. Laat hem ook niet meer poetsen.

Dhr. Scholtissen
11-06-2021

Goede service.

B. Arets (Jabeek)
11-06-2021

Zeer vriendelijke medewerkers, goede service en duidelijke uitleg. Men houdt zich aan de afspraken die ze maken.

Mevr.Rademakers (Sittard)
11-06-2021

Het personeel is aardig en als er iets is word je van tevoren gebeld of je akkoord gaat met een reparatie en wat de kosten zijn.

Marc Frijns (Meerssen )
11-06-2021

Goede service. Vriendelijkheid.

F.H.A.H. Nijsten (Eijsden)
11-06-2021

Altijd vriendelijk en correct behandeld.

Wiel nelissen (Maastricht)
11-06-2021

Vriendelijk, correct, duidelijke uitleg bij vragen.

UEM Klaver (Heerlen)
11-06-2021

Ik voel me kind aan huis na al die jaren als klant en er is niets veranderd: ze doen alles om je tevreden te houden. Prima, houden zo.

John Crijns (Heel)
11-06-2021

Ik was voorheen klant bij Mercedes en BMW. De kwaliteit zowel van de Lexus en de drie Toyota's laten niets te wensen over, zal nooit switchen naar een ander merk of het moet zo zijn dat het model dat ik graag zou willen hebben spuuglelijk vind. Ik hoop dat we snel kunnen overstappen op waterstof, maar dat is wat ik bedoel met een spuuglelijk model dat vind ik namelijk van de Mirai. Natuurlijk over smaak valt te twisten, maar als ik nu zou moeten overstappen zou dit niet mijn auto worden.

M.Sijstermans (Landgraaf)
11-06-2021

Super service en goede uitleg!

Frank Scheen (Margraten)
11-06-2021

Super tevreden over ontvangst en service.

sylvia (urmond)
03-06-2021

Top service, vriendelijke medewerkers, zeer klantgericht!

Bert Seegers (Maastricht)
03-06-2021

Top merk, top dealer, altijd vakkundig en vriendelijk. Supersnelle service en afspraken zijn altijd duidelijk en worden nagekomen. Ook op technische vragen die misschien niet in het laatje brengen voor de werkplaats wordt gewoon geantwoord en advies gegeven.

Dhr. Dreezen
03-06-2021

Klantgericht, vriendelijk en effectief. Duidelijkheid vooraf inzake verrichtingen en kosten. Dat is ook de ervaringen van andere klanten die door mij zijn doorgestuurd. Verder staan ze open voor feedback.

T. W. Mady
03-06-2021

Service heel goed.

J.Kleijkers (Landgraaf)
03-06-2021

Snel inspelen op opmerkingen.

J. Berghuis (Horn)
03-06-2021

Werd goed behandeld en de service was goed.

J.H Maeghs (Tegelen )
03-06-2021

Mengelers Toyota Maastricht heeft ons zeer vriendelijk en zeer goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe C-HR.

Jan Duchateau (Maastricht)
03-06-2021

Beter luisteren naar vragen/wensen van de klant, ook als die afwijken van de standaard procedures cq werkzaamheden.

Lei Muijtjens (Geleen )
27-05-2021

Receptie denkt mee en houdt zich aan afspraken. Alles in een keer geregeld en prijsopgave komt nagenoeg overeen met factuur. Eerlijk en kundig advies gekregen van personeel. Top service!

Dhr. Capel (Geulle )
27-05-2021

Goede, betrouwbare, zeer servicegerichte dealer. Al jaren klant. Super!

Ruud (Elsloo)
27-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.