9,0
3.156 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.156 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk, behulpzaam.

Roger Werink (Landgraaf)
16-03-2021

Goede betrouwbare dealer.

winthaegen (landgraaf)
16-03-2021

Site om afspraak te maken werkt niet naar behoren. Dealer houdt zich niet aan de afspraken, maar vervangt spullen waarvan ik heb aangegeven dir niet te doen. Garantie op ruitenwisserpompje afgewezen - garantie afgelopen daar vervanging 1 jaar en 1 week geleden heeft plaatsgevonden. APK keuring in rekening gebracht - is normaal gratis bij een onderhoudsbeurt. Dit aangegeven bij ophalen van de auto, de medewerker heeft een kopie van het onderhoudsform. gemaakt, aantekeningen gemaakt over mijn klachten en zou dit doorgeven. Ik wacht nog steeds op een telefoontje. Na meer dan 30 jaar klant te zijn geweest, was dit mijn laatste bezoek aan deze dealer.

Ben Gielen (Venlo)
16-03-2021

De telefonische afspraak verliep kundig en vriendelijk. De uitvoerende werkzaamheden zijn vakkundig gedaan, ik heb de auto in keurige staat op kunnen halen. Ben tijdig gebeld over de extra werkzaamheden. Zeer vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden over Mengelers Automotive Venlo.

Mevr. J. Crienen
16-03-2021

Vriendelijk en professioneel.

Dhr Teunissen
05-03-2021

Eerlijk, netjes en goed in prijs.

Martijn (Elsloo)
05-03-2021

Vriendelijk, proactief, personeel net zoals het merk Toyota helemaal top.

Chris Berghs (Echt)
05-03-2021

Mengelers is top.

Louk Savelkoul (Sittard )
05-03-2021

Betrouwbaar, plezierige mensen, gastvrij.

P.H. Martens (Maastricht)
05-03-2021

Altijd tot mijn volle tevredenheid geholpen en ben daarom ook al vele jaren klant bij dit bedrijf.

Carel Gielkens (Beek)
05-03-2021

8 is een goede score.

Jos S (Heereln)
05-03-2021

Alles goed geregeld.

D.j.h.bemelmas (Landgraaf )
05-03-2021

Toyota Mengelers is heel erg klantvriendelijk, geeft goede informatie. Onderhoud wordt zover als ik kan beoordelen goed uitgevoerd. Ben zeer tevreden. Dit mag ook wel eens gezegd worden.

Jos Janssen (Landgraaf)
05-03-2021

Al jaren bij Toyota dealer kind aan huis.

Dhr. W. Sanders
05-03-2021

Goede service en je word er correct behandeld.

p.janssen (Horst)
05-03-2021

Vriendelijk personeel, lijken je graag goed te informeren.

D. de Jong (MAASTRICHT)
04-03-2021

Betrouwbaar.

Op den Camp (Stein)
26-02-2021

Personeel is vriendelijk en klantgericht.

Marco Delnoij (Kerkrade )
25-02-2021

Ik kan Mengelers Toyota Maastricht alleen maar loven met mijn aankoop(lease) ervaring. Het was een fijn proces vanaf het eerste telefoontje. Alle collega's zijn zeer deskundig en vriendelijk, top!

Tahnée Smeets (Maastricht)
25-02-2021

Lang al klant, altijd tot tevredenheid behandelt. Goede auto's.

Jansen (Munstergeleen)
22-02-2021

Prima garage met vakkundige en vriendelijke mensen, gestructureerd werkende werkplaats en ruimte voor vragen.

dhr. K. Langeveld (Meerssen)
22-02-2021

Zowel de service bij aanschaf alsook bij de afhandeling van de eerste servicebeurt is prima verlopen.

Noël Liegeois (Maastricht)
22-02-2021

Ik kom er al jaren, alle medewerkers van Mengelers Toyota Maastricht zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Afspraken die we maken komen ze altijd na. Top garage.

LHEM Janssen (Maastricht)
22-02-2021

Prima en vriendelijk personeel. Goeie garage, sinds jaren.

H Gardeneers (Maastricht)
22-02-2021

Vriendelijk personeel. Professioneel. Goede kwaliteit. Extra service.

Elma van Halbeek (Herten)
22-02-2021

Zoals altijd zeer tevreden. Vriendelijk en servicegericht personeel.

Jo Vanovermeere (Landgraaf)
19-02-2021

Mengelers geeft goede service en communiseert duidelijk.

Verhofstad (Grubbenvorst)
16-02-2021

Zoals elk jaar vlotte behandeling en vriendelijke bediening.

Ierland
11-02-2021

Gemaakte afspraken zijn allen nagekomen. Correcte en vriendelijke afhandeling.

Dhr R. Curfs (Berg en Terblyt)
08-02-2021

Duidelijke afspraken. Goede uitleg wat er gedaan is.

de Vos (Kerkrade )
08-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.