9,0
3.339 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.339 beoordelingen

Goede service en voldoende aandacht voor ons als klant.In In de 50 jaar dat wij klant zijn bij Toyota Mengelers nooit problemen gehad bij onze aankopen en onderhousbeurten.

J.L. Hoofs
15-04-2022

Heb over het geheel een heel goed gevoel overgehouden Goede informatie en begeleiding bij aankoop van de nieuwe auto.

Toyota eigenaar
15-04-2022

Zeer tevreden Zeer goede service, zeer klantvriendelijk

J. Fuhren
14-04-2022

Meedenken Ik ben erg tevreden over het meedenken over wat het beste zou zijn om het probleem te verhelpen zonder gelijk naar de duurste oplossing te grijpen.

J.H.M. S
14-04-2022

Super service Bij Mengelers Sittard wordt je altijd vriendelijk en goed geholpen met deskundig personeel.

Ireen
12-04-2022

Fijn bedrijf Goede en snelle service

A. B
09-04-2022

Goede service Zeer tevreden

M.M.J. H
07-04-2022

Zeer fijne ervaring! Bij aankoop nieuwe Toyota prima geholpen en zeer goede service ontvangen op alle fronten, een dikke chapeau!

H. Star
06-04-2022

Prima service Wij zijn altijd tevreden met mengelers

Toyota eigenaar
01-04-2022

Goede afspraak, ik kon wachten tijdens de afspraak Tevreden met de service kon het goed regelen stond niet voor verrassingen after af werd zelf tijdens het wachten was een ommetje aan het maken gebeld om toch het interieur filter te vervangen dus geen verassing after af.

Toyota eigenaar
31-03-2022

Betrouwbaar en eerlijk Toyota Mengelers in Landgraaf is voor mij een betrouwbare en eerlijke garage. Prima service en goede ontvangst.

A.W.H. K
31-03-2022

E. H
29-03-2022

Goede en correcte uitvoering van onderhoud/reparaties Nu 5 jaar tevreden klant, vertrouwde uitvoering van onderhoud en reparaties

H.B. Leszczynski
29-03-2022

Goede service

Toyota eigenaar
26-03-2022

Goede service Vriendelijk en vakkundig personeel. Uiterst tevreden over Toyota.

C. G.
11-03-2022

goede snelle service vriendelijk geen onnodige kosten .goede en snelle serviceanss

P.A.H. Janssen
09-03-2022

Prima Altijd nog tevreden geweest. Prettige benadering.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Service laat te wensen over

M.R.J. S
27-01-2022

Prima service Ik kom graag bij Mengelers Landgraaf

M. Meyer - Schunck
27-01-2022

Goede service en gewaardeerd als jarenlange klant Sinds 20 jaar zijn wij klant bij Toyota Mengelers in Sittard voor zowel aanschaf als alle onderhoud. Gedurende deze periode hebben wij niets dan lof over de medewerkers en de kwaliteit en service!

A.J. V
27-01-2022

goede service tevreden

J. V bogaert
27-01-2022

Toyota eigenaar
26-01-2022

Vriendelijk,duidelijke info

Toyota eigenaar
21-01-2022

Toyota eigenaar
20-01-2022

Hele fijne ervaring, bedankt! Nadat mijn -oude- vertrouwde bolide mij in de steek had gelaten ben ik op zoek gegaan naar een dealer die mij van een goed advies kon voorzien. Ik had me al redelijk ingelezen en ik wilde de twee modellen die ik overwoog graag in de praktijk ervaren. Op een hele prettige manier heb ik hulp gekregen bij mijn zoektocht naar de juiste auto. Tips over welke mogelijkheden er waren en de verschillen tussen de diverse varianten zijn mij goed duidelijk gemaakt. Nadat een keuze voor het model en de uitvoering was gemaakt, is de auto op korte termijn geleverd. In overleg met de dealer is tijdens een lockdown i.v.m. Corona besloten om mijn auto thuis af te leveren. Ook dit is prima gegaan. Ook mijn verzoeken na aflevering zijn snel opgepakt en ben ik erg over te spreken. Absoluut aan te bevelen. Bedankt! + Duidelijke communicatie + Super bereikbaarheid + Prettige condities + Goede aftersales (service na koop)

Toyota eigenaar
20-01-2022

Ik ben zeer tevreden met lhet personeel,en de service

Toyota eigenaar
15-01-2022

Goede serviceben tevreden met het onderhoud en vriendelijk personeel Ben tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
14-01-2022

J.T.D.J. S
31-12-2021

Tevreden over de Service . Toyota Mengelers Landgraaf ben ik vanaf 1989 reeds vaste klant en nog altijd tevreden .

Harrie Erps
31-12-2021

Super goede service. Ik ben erg tevreden met mijn Toyota-dealer.

Toyota eigenaar
30-12-2021