9,0
3.513 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.513 beoordelingen

Een goede service en daarbij goede Klantvriendelijkheid. Samen beoogd dit ook goede service en positieviteit naar de monteurs toe . Samen maken ze Toyota Mengelers

G.A.M.A. C
26-10-2023

Goede uitleg gekregen over auto, door deskundig personeel. Niet alleen een verkooppraatje. De service is tot nu toe perfect, goede uitleg over de auto, goede bereikbaarheid van de dealer etc.

G.M.G. Goossens
26-10-2023

Leuke opvolger voor Rav4 rijder.Nog niet alle specs zijn beschikbaar,das jammer.zijn beschikbaar. De dealer doet er alles aan om mij als klant tevreden te stellen,echter hij is ook afhankelijk van wat Toyota Nederland toestaat.

Toyota eigenaar
21-10-2023

Goede service Ik ben heel tevreden goed service ze nemen de tijd voor jou heel vriendelijk personeel goede uitleg ik ben heel tevreden en kom zeker terug

C.P.J. Janssen-Schreurs
20-10-2023

Goede service en een verrassende auto. De service, communicatie en aflevering waren top bij Mengelers in Maastricht. De auto, een Toyota Yaris Cross 1,5 hybride, is meer dan een aangename verrassing.

T.J.M. Gr.
20-10-2023

Prima service, zeer tevreden We zijn erg tevreden over Toyota Mengelers in Sittard, onze nieuwe auto is een plaatje en erg fijn om in te rijden. We zijn goed ontvangen en begeleid zowel bij de proefrit als bij de aflevering dus niets dan lof en zeker een aanrader!

A.M.H. C
20-10-2023

service Met de genoten service weer snel op de weg!

M. B
18-10-2023

Weer verliet een tevreden klant het pand

Toyota eigenaar
12-10-2023

Tevredenheidh Het personeel was vriendelijk en het onderhoud is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

J. R
12-10-2023

Top Altijd een warm welkom. Goede service en duidelijke uitleg.

B.R.M. B
12-10-2023

goede service alles is zo gegaan zoals afgesproken

hannie
06-10-2023

P.M.B. Hendrikx
04-10-2023

Goede service Correcte en vriendelijke behandeling

H.R. F
03-10-2023

Goede service Mooi en schoon bedrijf goede service en vriendelijk personeel.

J. W
20-09-2023

Goede Service Vriendelijk en vragen worden meestal opgelost

L.E.M. Oberje
20-09-2023

Uitstekende service. Een fijn bedrijf waar de service uitstekend is. De werknemers zijn zeer vriendelijk en houden zich keurig aan de afspraak.

M.H.G. L
12-09-2023

Zakelijke en Behulpzaam De servicedesk ( medewerkers ) is positief verbeterd.

Y.A.M.G. E
11-09-2023

Ongekend goed Toyota is ongekend goed. Begeleid zijn klanten via de dealer tijdens het leven van zijn auto.

FDB
07-09-2023

Uitstekende Garage! Super garage! Denken mee, correct, beleefd, uitstekende service! Als ik tussendoor kom voor banden of olie pijlen hoef ik nooit te betalen! Klantvriendelijk bedrijf!

Toyota eigenaar
05-09-2023

M. N
04-09-2023

Goede service en betrouwbaar

Toyota eigenaar
02-09-2023

G.W. R
31-08-2023

Alles top geregeld Alles snel duidelijk en goed geregeld

Hans van den Eijnden
29-08-2023

Klant vriendelijke service. We zijn tevreden over de klant vriendelijke en kundige service. Fa. Mengelers is een aanrader !

Loe Crijns
24-08-2023

Eerste kennismaking met afspraak voor corolla 2007 Prima service, echter wel stuk duurder dan elders, maar dan heb je wel garantie dat het vakkundig word ingevuld mbt beurt en onderhoud

Frank
24-08-2023

Thuiskomen Het voelt als thuiskomen.

A.J. P
17-08-2023

Altijd tevreden Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en de auto is daar altijd in goede en betrouwbare handen.

Toyota eigenaar
15-08-2023

Toyota eigenaar
12-08-2023

Top in alle opzichten Dealer is klantvriendelijk, klantgericht, pro actief in communicatie, is betrouwbaar en heeft onderhoud volgens afspraak goed uitgevoerd.

P.J.M. Adriaens
10-08-2023

Prima Toyota waardige service

J. Smeets
03-08-2023