9,0
2.937 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.937 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben tevreden.

pjacobs (venlo)
02-09-2020

Een prima ontvangst door verkoopster en haar andere jongere mannelijke collega. Hartelijk ontvangst, prima gsprekken, goede deal, super aflevering en uitermate vriendelijk. Top ga zo door.

Fam Puts - Heijnen (Bunde)
02-09-2020

Inzicht welke onderdelen vervangen zijn, conditie auto en zet alle knoppen terug in mijn originele stand zoals dashboardverlichting enz.

Marcel Gerards (Mheer)
01-09-2020

Mijn auto is bij hun in goede handen. Komen altijd hun afspraak na.

Mevr.Friedel Schurgers (Sittard)
28-08-2020

Correcte en attente service. Uitermate vriendelijk.

C Ozinga
28-08-2020

Ik vind dat dit bedrijf bestaans recht heeft met goed en eerlijk personeel, deskundig en zeer betrokken.

Wim Veldman (Heerlen)
27-08-2020

Er is niets te wensen over, alles wordt snel en goed afgehandeld!

Mevr. A. Laumen (Geleen)
27-08-2020

Een heeeeeeeeeeeeeeeeeele goede garage.

Tiny Van Straeten (Geleen)
27-08-2020

Word er goed en vriendelijk ontvangen en een kop koffie drinken gaat altijd.

Hans. Meijers. (Geleen)
27-08-2020

Prettig en vriendelijk ontvangst aan de balie. De uit te voeren reparatie is vakkundig en geheel volgens afspraak uitgevoerd. Geheel volgens de vooraf opgegeven kosten en tijd. Ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering en de uitgevoerde werkzaamheden.

Jack Coonen (Susteren)
24-08-2020

Alles klopt gewoon.

John Wetzels (Maastricht)
21-08-2020

Zoals aangegeven

j mulkens (valkenburg )
21-08-2020

Omdat de service heel goed is, tevens zeer klantvriendelijk.

Pmg lommen (Landgraaf)
21-08-2020

Ik ben goed en naar tevredenheid geholpen met vriendelijke mensen ook van de werkplaats helemaal top.

Frank Hofman (Roermond )
21-08-2020

Vriendelijk en deskundig personeel.

Dhr. van de Kamp.
21-08-2020

Al meer dan 35 jaar klant en diverse nieuwe auto’s gekocht van Yaris (hybride) tot C-HR (hybride). Je voelt je door de persoonlijke, professionele en zeer klantvriendelijke behandeling meer dan alleen maar een klant. Dat geldt voor de afdeling verkoop maar zeker ook voor de werkplaats. Afspraken worden nageleefd, service en kwaliteit zijn uitstekend!! Daarnaast is de wachtruimte met koffie/thee/fris en versnaperingen prima verzorgd.

René Koevoets (Heerlen)
21-08-2020

Fijn bedrijf met competente medewerkers.

Roberto DI Francesco (Sittard)
21-08-2020

De klant wordt ieder moment te woord gestaan en dat is prettig.

fc soleil (brunssum.)
21-08-2020

vriendelijk en behulpzaam personeel en kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden uitstekend.

Jack Dukers (Sittard)
21-08-2020

Eerlijke en goede service met verstand van dit unieke merk.

Sandra Simons (Brunssum)
18-08-2020

Vriendelijk personeel wat altijd voor je klaar staat.

Huijbregts H (Heerlen)
17-08-2020

Vriendelijke omgeving, lekkere koffie, en heb de auto op dit adres gekocht. Garage had een andere naam. Maar personeel is hetzelfde.

H Vogels (Montfort )
17-08-2020

Goede service, snel klaar. Goede toelichting. Receptiemedewerkster is vriendelijk, sterk in communicatie en snel.

Anthony (Cadier-en-keer )
14-08-2020

Op 19 jarige leeftijd heb ik bij Toyota Mengelers Landgraaf mijn eerste Toyota Starlet gekocht. Meer dan tevreden. In de loop der jaren mede door mijn partner ook bij andere dealers geweest. Maar ik blijf terugkomen naar Toyota Mengelers Landgraaf. Bij Toyota Mengelers Landgraaf is de klant echt nog KONING! Alle medewerkers zijn klantvriendelijk en klantgericht. Ik werd tijdig geïnformeerd over eventuele reparaties. Men denkt in oplossingen! Ook bij het leasen van een auto. Mijn lease auto kreeg een grote beurt en ik heb zelfs een kantoortje ter beschikking gekregen zodat ik daar kan werken. Top uitstraling van de showroom. Dit is MIJN Toyota Mengelers Landgraaf dealer! CHAPEAU!

Mw. H.C. J. Hermans (Kerkrade)
14-08-2020

Vakbekwaam, klantvriendelijk en redelijke prijs.

Alfred ( Fred ) Krewinkel (Landgraaf)
14-08-2020

Ze zijn altijd correct, duidelijk wat ze wel en niet doen. Klantvriendelijk. Kom er al jaren en nog nooit problemen gehad. Kortom ik ga er met vertrouwen naar toe.

Harrie Reumkens
14-08-2020

Ondanks dat ik door het vervelende coronavirus 2x de afspraak heb moeten annuleren, kreeg ik alle medewerking voor een nieuwe afspraak en ben ik zeer tevreden over zowel de ontvangst, de werkzaamheden als de getoonde interesse voor mijn gezondheid.

Maas Harry (Ulestraten)
13-08-2020

Goede service, duidelijke uitleg bij en na reparatie. Altijd vriendelijk en eerlijk.

P.P.H.L. Geurts (Maastricht )
13-08-2020

Correcte behandeling in afspraak en uitvoering.

Jo Schoenmakers (Maastricht)
13-08-2020

Ben over het algemeen wel tevreden.

Hamer Cor (Grathem)
13-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.