9,0
2.834 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.834 beoordelingen - Powered by TNS

Ze zijn gewoon goed.

jan dolmans (urmond)
29-05-2020

Ik kom al jaren bij de Toyota Maastricht zelfs toen het de naam petit droeg en denk dat ik zo ongeveer tien auto's bij deze garage gekocht heb en al die tijd een tevreden klant ben geweest.

P.J.Loo (Maastricht)
29-05-2020

Garage is in 2 jaar tijd 2x van eigenaar veranderd. Ben jaren vaste klant van deze Toyota garage, mijn eerste Toyota is gekocht bij garage Gommans (zeer tevreden klant). Dit was ook de reden waarom ik trouw bleef aan Toyota. Na Gommans werd alles minder. Reden voor mij om mijn keuze voor Toyota in de toekomst te overdenken.

Mevr. Meuwissen
29-05-2020

Was voor de eerste keer bij Mengelers en ben tevreden. Voor verder oordeel is dat te weinig.

j.engelen (tegelen)
29-05-2020

Sommige punten konden beter.

Hans van der Meijden (Heerlen )
29-05-2020

De service is goed en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Leo Muytjens (Geleen)
28-05-2020

Vriendelijk en goede service.

Sammy (Maastricht )
28-05-2020

Garage Mengelers, een vertrouwd adres voor betrouwbare auto's.

Math en Rosanne von Berg-Monod de Froideville (Maastricht)
28-05-2020

Goede service, komen afspraken na.

Dhr. F. Lenssen (Kerkrade)
28-05-2020

Circa 30 jaar klant. Circa 10 nieuwe auto's gekocht. Prima en vakkundig geholpen. Genoeg tijd om vragen te stellen enz. Ook de andere verkopers die even binnen liepen op moment van koop waren ook altijd zeer vriendelijk. Er wordt niks opgedrongen. Je eigen mening telt en wordt in je verhaal meegenomen. Soms in voordeel verkopen en soms in voordeel koper. Heb alleen de mij beloofde miniatuur auto nooit gekregen. Denkelijk hebben ze hem nooit meer binnen gekregen. Misschien krijg ik hem na deze uitleg.

Riet Storms
28-05-2020

Zakelijk, komt afspraken na.

Jo van den Broek
28-05-2020

Een prettige eerlijke dealer. Een klant wordt hier vriendelijk, respectvol en deskundig geadviseerd. Met stip de beste dealer waar wij ooit een auto gekocht hebben. Wij rijden pas 50 jaar en hebben al 20 keer een auto gekocht.

Léon Vaessen (Epen)
28-05-2020

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. We spreken af wat er moet gebeuren en dat klopt altijd. Als er iets extra moet gebeuren word ik van te voren ingelicht. De koffie staat altijd klaar en smaakt goed. Je wordt door iedereen netjes behandeld.

Huub Vergeldt (velden)
28-05-2020

Klantvriendelijk en service gericht. En de leenfiets vind ik erg fijn. De claxon deed het na de laatste beurt niet meer. Blijkbaar was een stekkertje vergeten in te steken. Het probleempje was heel snel verholpen.

Mevr. R. Erkens (Oirsbeek)
26-05-2020

Vriendelijk personeel en behulpzaam. Correcte afhandeling en een goede service.

Theo van Schijndel (Nuth)
21-05-2020

Prima bedrijf. niets op aan te merken.

Jaap Kruithof (Maasgouw)
21-05-2020

zeer slechte klantvriendelijkheid. Het personeel moet normaal doen en niet zo uit de hoogte spreken Ik ben maar een normale man. Doorverbinden met de host. Wat een uit de hoogte kletspraat.

M,J Gijsbers (Maastricht)
21-05-2020

Door de jaren consistent en betrouwbaar bedrijf m.b.t. het aanbod, kwaliteit en service!!

Mevr. Odekerken (Heerlen)
21-05-2020

Men staat altijd klaar voor de klant. Goede service.

Hugo (Einighausen)
15-05-2020

Eerlijke en betrouwbare dealer die kwalitatief goede kwaliteit auto's verkoopt, sympathiek personeel met een fijne werkplaats. Mengelers is een klantvriendelijke/goede professioneel en zakelijke (in positieve zin) garage.

Jo Peeters (Sittard)
15-05-2020

Ik vind het baliepersoneel ondeskundig, niet klantvriendelijk en niet eerlijk. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is geen probleem, maar er is niets gedaan om deze fouten te compenseren of snel te verhelpen. In januari zijn er werkzaamheden aan mijn lease-auto uitgevoerd, maar niemand kon mij vertellen wat er gedaan was en welk defect er was. Hierover zou gebeld worden, dat is niet gebeurd. Onlangs heb ik 3 weken moeten wachten op een bandenwissel, omdat ik erop wilde wachten. Ook geen probleem, maar bij aankomst was mijn bandenwissel niet gepland voor die dag. Ik heb 1 uur en 40 minuten met mijn kinderen moeten wachten. Toen ik ging informeren of het nog lang duurde, hoorde ik iemand van de werkplaats zeggen dat het nog niet gebeurd was terwijl het baliepersoneel zei dat ze de auto net naar de parkeerplaats aan het rijden waren. Vervolgens hebben we nog 20 minuten gewacht. Ik ontving per post een factuur voor €100,-. Dit voor de opslag van de banden, €5,- duurder dan vorig jaar zonder hiervan op de hoogte gesteld te worden.

E.M.
14-05-2020

Prijs aanpassen als men veel minder tijd nodig heeft als gebruikelijk.

Van Tilburg (Susteren )
14-05-2020

Mensen die er werken zijn vriendelijk en ten alle tijden aanspreekbaar. Doen alles in overleg met de klant.

H Diedering
14-05-2020

Ben heel tevreden, zoals het 17 jaar lang gegaan is.

wrf. hubert
14-05-2020

Goede service, vakbekwame medewerkers.

W. Coenders (Brunssum)
14-05-2020

Uitstekende service, medewerkers erg behulpzaam.

Bert s
14-05-2020

Service is goed, duidelijk en vriendelijk.

Bart van Houten (Maastricht )
14-05-2020

Een heel lang tevreden klant.

Gusta Royen-Prevoo (Margraten.)
14-05-2020

Zeer goede vakbekwame garage. Vakkundig personeel. Eerlijk met betrekking tot verrichte werkzaamheden en duidelijke prijsindicatie vooraf.

L. Meijs (Maastricht)
14-05-2020

Altijd goed.

touss smeets (bunde)
14-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.