9,0
3.512 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.512 beoordelingen

Goede en fijne service

G Smit
25-04-2023

Perfecte behandeling. Zoals altijd heldere afspraken en goede uitvoering van de werkzaamheden.

LvD
20-04-2023

Goede service en correcte afhandeling. Ontspannen behandeling aan de balie en prettig gersprek met de monteur. Ik kom namelijk uit het vak.

N.G. Meijer
20-04-2023

Alles perfect Heel tevreden

Toyota eigenaar
13-04-2023

Bezoek Toyota Mengelers Sittard Ben al 35 jaar een tevreden Toyota rijder daar heeft Toyota Mengelers Sittard zeker aan bijgedragen door hun personeel, vakkundige werk, en correcte behandeling van de klant.

Ben Hartog
08-04-2023

Super! Vriendelijk, duidelijk en erg behulpzaam!

L. V
06-04-2023

Toyota eigenaar
06-04-2023

Goede sevise Kom al vele jaren in sittard samen met mijn stiefzoon

M.M.J. P
05-04-2023

Prima service Ik ben zeer tevreden met de service.)

H.A.M. H
31-03-2023

H. H
24-03-2023

Een goede behandeling en service Alles prima en vriendelijk

A.B.A.J S
21-03-2023

Perfecte service Ik ben erg tevreden van de deskundige service van Toyota Landgraaf

Toyota eigenaar
21-03-2023

Rij Toyota altijd goed Super service

K. K
17-03-2023

Vriendelijkheid voor alles Zeer tevreden over service en begeleiding tijdens het wachten door service manager

P.P.J. O
10-03-2023

Geweldig bedrijf

P.A.H. J
10-03-2023

goeden service altijd vriendelijk als je daar komt goeden uitleg en een goeden service

P.J.A. C
09-03-2023

Top aandacht Luisteren en creativiteit zorgen ook voor reductie van kosten. Heel blij!

Ruud Sampers
09-03-2023

Top service Voelde me gehoord en begrepen

Inge
03-03-2023

Ik ben altijd zeer tevreden. Ze denken altijd met je mee en zullen je nooit op onnodige kosten drijven. Ik heb in het verleden een familie lid geadviseerd om zijn auto bij Mengelers Landgraaf te brengen. Die hadden snel een storing kunnen verhelpen, terwijl een andere Toyota dealer onnodige repetities en onderdelen wou vervangen. Voor dezelfde storing.

Toyota eigenaar
28-02-2023

Goede service Al jaren Toyota rijder en altijd goede Service vriendelijk en behulpzaam personeel bij vragen en nooit klachten gehad

W.T.M. O
23-02-2023

Een goede service Ben zeer tevreden met deze Toyota garage,vriendelijke personeel neem echt de tijd voor een gesprek.

H. Smid
20-02-2023

Zeer tevreden Toyota klant Na enkele jaren een lease auto van mijn bedrijf te hebben gehad en in onderhoud bij Mengelers Maastricht, inmiddels als particulier ook al vele jaren een tevreden Toyota rijders. Enig minpunt in het verhaal is de service en behandeling bij Mengelers Maastricht. Wij zijn daarom ook overgestapt naar de Toyota dealer Mengelers in Sittard. Dat was en is nog steeds een perfecte beslissing geweest. Zo’n ontzettend groot verschil !! Alle lof voor het personeel in Sittard ! Wij hopen hier nog jarenlang klant te zijn.

M.H.H. Mommers-Coenen
16-02-2023

Goede service bij mijn eerste onderhoudsbeurt Dealer was zeer correct en flexibel bij het maken van mijn eerste onderhoudsbeurt van mijn RAV-4. Stipt op tijd en klaar of het afgesproken tijdstip! Zeer gewaardeerde service.

M.M.F. P
15-02-2023

Goede service en klantvriendelijk

Toyota eigenaar
15-02-2023

Top service

B.wijnands
10-02-2023

Prima service en betrouwbare garage Altijd zeer tevreden over Mengelers Landgraaf. Je wordt keurig geïnformeerd en de bejegening is zeer correct en vriendelijk. Verder zeer betrouwbaar.

A.W.H. K
08-02-2023

P.G.H. V
07-02-2023

T. G
07-02-2023

Goed gesprek over aankoop van auto Erg tevreden over de vriendelijkheid en aandacht voor alle vragen die wij hadden over de auto van de verkoper

Toyota eigenaar
03-02-2023

Goede service, geen rare dingen gewoon direct.

Toyota eigenaar
03-02-2023