9,0
3.156 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.156 beoordelingen - Powered by TNS

Naar aanleiding van mijn 3e jaaronderhoudsbeurt van mijn Toyota Yaris (SJ407K) op 31 maart ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niet juist behandeld ben door de receptionist van Mengelers in Roermond. Waardoor ik alsnog een nieuwe ruitenwisser moest kopen, omdat iemand van dit bedrijf de rubber er voor de helft heeft afgetrokken (nadat ik had gezegd dat de veger niet vernieuwend hoefde te worden), daar ik zelf al had geconstateerd dat deze nog niet echt versleten was (ben zelf al 50 jaar als automonteur werkzaam). Vervolgens hebben zij, zonder mij iets te zeggen, met een halve ruitenwisser naar huis gestuurd. Ik kwam er thuis pas achter dat deze voor de helft was afgescheurd. Na wat heen en weer bellen met Roermond en Sittard heb ik een nieuwe kunnen kopen (met korting). Ik ben dan ook van mening dat ik het vertrouwen in Mengelers ben kwijtgeraakt.

Ad Frencken (Roermond )
12-04-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Rob Canton (Beek)
09-04-2021

In 1 woord: Subliem! Het klopte allemaal.

Dhr. J.Thijssens (Maastricht)
07-04-2021

Toyota Mengelers is een zeer betrouwbare dealer die zijn afspraken en service altijd naar komt!

Diederen Maurice (Maastricht )
07-04-2021

Alles naar wens.

Ed Wisseborn (Heerlen)
07-04-2021

Receptie vriendelijk, goed geïnformeerd, kennis van zaken en zeer vriendelijk.

Arco Bot (Kerkrade)
07-04-2021

Voldoet aan de verwachtingen.

M van Rens (Venlo)
07-04-2021

Mengelers levert betrouwbaar en goed werk af, adviseert de klant eerlijk. Goede prijs.

Albert Peulen (Venlo)
07-04-2021

Alles perfect geregeld, ze zijn vriendelijk en ook speciale dank aan de verkoper en de eigenaar, ze geven je op alle vragen antwoord, hebben tijd voor ons, niets is te veel: in een woord geweldig!

José welters (Spaubeek )
07-04-2021

Altijd netjes en correct, komt afspraken na en nog nooit een probleem gehad.

Tjerk
01-04-2021

Ik word altijd prima geholpen. Zeer vriendelijk en attent.

Huub hodzelmans (Cadier en keer)
01-04-2021

De service is goed en ik word altijd goed geholpen.

Jan Vromen (Schinveld)
01-04-2021

We komen er al jaren en worden met de hele familie altijd tot tevredenheid geholpen.

leo paffen (Heerlen)
01-04-2021

De garage geeft een goede service, zijn transparant in de kosten en voeren werkzaam goed uit. Wanneer een reparatie nog niet nodig is, stellen ze deze uit. Wat voor mij ook weer voordeliger is.

Richard (Hoogezand)
01-04-2021

Zeer tevreden.

Jo Bouts
01-04-2021

Omdat ze gewoon goed en heel klantvriendelijk zijn. Hoor ik ook van vrienden.

Francine Dolmans (Sittard.)
25-03-2021

Prima vakgarage met deskundig, vriendelijk personeel.

Familie Scheijen (Geleen-Sittard)
25-03-2021

Er wordt precies uitgelegd wat er gaat gebeuren, hoe lang je moet wachten en als er iets extra's moet gebeuren overleggen ze en geven uitleg en is de keuze aan jou. Ik ben vrouw en sta er sinds kort alleen voor, maar ik ben heel erg blij dat ik alles, wat auto betreft vol vertrouwen aan hen kan overlaten. Alle lof voor de automonteurs.

T de Kievit (Grubbenvorst )
25-03-2021

Alles is naar wens verlopen : afspraak , prijsopgave, klantvriendelijk, mijn Corolla loopt na 17 jaar en 225.000km nog steeds goed!

Dhr. H.J. Voncken (Margraten)
24-03-2021

Goede, duidelijke afspraken. Mijn inbreng als klant wordt serieus genomen. Overleg is altijd mogelijk. Duidelijke prijs indicatie en als er onverwachte reparaties of meerwerk nodig is, wordt er altijd vooraf overlegd. Op alle niveaus alles prima geregeld en vriendelijk personeel. Ik ben blij met mijn dealer!! Top!!

Henjo Leszczynski (Brunssum)
24-03-2021

Het hele plaatje klopt gewoon in deze zaak, vriendelijk, kennis van zaken enz.

Martine Martens (Klimmen )
24-03-2021

Tevreden met de service, alles naar wens.

Patrick (Kerkrade)
24-03-2021

Zoals tevoren ook al aangegeven, ik word altijd vriendelijk en goed behandeld door de medewerkers.

Hans Paffen (Kerkrade)
19-03-2021

Service is correct en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dhr. Wijnandts (Geleen)
18-03-2021

Alles perfect verlopen.

Cor Ronda (Geleen.)
18-03-2021

Prima service en klantvriendelijk.

H.Boermans (Landgraaf)
18-03-2021

Goede service en klantgericht.

F. Erkens (Kerkrade )
18-03-2021

Door onze ervaring door de jaren heen en de goede afspraken wederzijds verdient dit bedrijf een goede beoordeling. Hierdoor heb je een goed gevoel als je de auto daar achterlaat.

Ben Hartog (Buchten )
16-03-2021

Afspraak maken ging correct en duidelijk. Onderhoudsbeurt prima gedaan. Kosten vooraf bekend en meerkosten, zoals ruitenwissers en filters vooraf gevraagd of men dit mocht vervangen indien nodig. Alles correct afgehandeld. Mij zien ze bij de volgende onderhoudsbeurt weer terug!

Wiel Lucassen (Valkenburg aan de Geul)
16-03-2021

Ik ben blij dat ik Toyota rij. En met de garage van Mengelers erbij, helemaal TOP!

Toine Wolfs (Eijsden)
16-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.