9,0
3.397 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.397 beoordelingen

Goed gesprek over aankoop van auto Erg tevreden over de vriendelijkheid en aandacht voor alle vragen die wij hadden over de auto van de verkoper

Toyota eigenaar
03-02-2023

Goede service, geen rare dingen gewoon direct.

Toyota eigenaar
03-02-2023

W.J.E. D
01-02-2023

Prima geholpen, vriendelijk en duidelijk. We werden zeer goed geholpen, ontvangst met kopje koffie, duidelijk geïnformeerd en in het hele traject bleven wij goed geïnformeerd. Verkoper verdient een pluim.

E.R. V
27-01-2023

Prima service. Al jaren tot volle tevredenheid klant bij Toyota Mengelers in Sittard

Leon Janssen
27-01-2023

Uitstekende en fijne klantbehandeling Dit is de eerste keer dat wij bij Toyota Mengelers een auto hebben gekocht. Het was een fijne en prettige samenwerking. Top!

Toyota eigenaar
20-01-2023

Kwaliteit, service, betrouwbaarheid Na 20 jaar klant bij Toyota Mengelers Sittard nog steeds erg tevreden met de service, kwaliteit en vakmanschap.

A.J. V
12-01-2023

Goede service Vriendelijk personeel, prima service

R.W.
12-01-2023

Uitstekende service Ik en zeer tevreden over de verkoper

L K
10-01-2023

Service is toppie Onderhoud en service en klantvriendelijk hoog in vaandel bij toyota Mengelers.....alleen zat er geen hybride certificaat deze keer niet bij de onderhouds beurt . Meschien niet meer relevant???

G. K
05-01-2023

Heel vertrouwde garage

J.W.R. S
30-12-2022

Onderhoud rav4 Wat een top service , monteurs en Bali medewerkers chapo

P.B.M. V
29-12-2022

Onderhoudsbeurt Van mijn auto Als gewaardeerde service van Toyota heeft Mengelers in Sittard zijn zaakjes netjes in orde en ben uiterst tevreden !

J.I.N. M
29-12-2022

Goede service en uitleg. Ben zeer tevreden.

Toyota eigenaar
29-12-2022

Goede service Toyota Mengelers is een servicegerichte en klantvriendelijke dealer.

RD
23-12-2022

Dennis C
22-12-2022

Jaarlijks Onderhoud Ben tevreden met de service en vriendelijkheid van het personeel en het jaarlijks onderhoud van mijn auto bij Mengelers garage.

J.B.C. K
21-12-2022

Goede service Zeer tevreden men was zeer vriendelijk

Toyota eigenaar
16-12-2022

VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM IK BEN TEVREDEN MET DE GEHELE SITUATIE.

T. S
16-12-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden met deze dealer, hij mag nog lang hier blijven.

Toyota eigenaar
15-12-2022

W.v.Oosterwijk.
15-12-2022

P. V
06-12-2022

Prima begeleiding bij aanschaf nieuwe auto. Informatie uitstekend en service zoals al jaren oké.

M.G.J. E
02-12-2022

Een dealer die ons zag staan! Voor de eerste keer een gloednieuwe auto kopen, voor ons heel bijzonder. Tot onze verbijstering bleken er dealers in de omgeving die dat niet wilden zien. Die ons niet te woord wilden staan, of niet naar onze wensen luisterden. Bij Toyota Mengelers werden we wel gezien, en gehoord. Werd met ons meegedacht. Heel tevreden over de hele service!

J.J. Haex
01-12-2022

Goede service Ben erg tevreden met de service en vriendelijk naar de klant

C.T. V
01-12-2022

Zeer tevreden en vertrouwd gevoel. Het gaf mij een vertrouwd gevoel om hier onze nieuwe Toyota te kopen. Niks anders als complimenten voor Toyota Mengelers Landgraaf

Roy Toyota Yaris Hybrid
01-12-2022

Zeer goede service Erg vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg

J.G.M. B
29-11-2022

Service en advies Duidelijke afspraken en uitstekende service, top garage

H.A.J.M. S
29-11-2022

Toyota Mengelers Group Prima dealer, ben al 12 jaar een zeer tevreden klant

J.J.M. Hillen
24-11-2022

Goede service. Ben prima geholpen. Duidelijke uitleg wat nodig was en wat niet met helder advies. Alles gedaan zoals afgesproken. Tussentijds contact over kleine vraagtekens.

E.W.J. H
24-11-2022