9,0
3.069 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.069 beoordelingen - Powered by TNS

Maken van afspraak, bezoek aan garage, wachttijd, informatie, factuur (conform afspraak), vriendelijke contacten. Alles naar volle tevredenheid: prima!

A.Laudy
14-01-2021

No nonsens bedrijf met deskundig personeel waarbij geld afspraak=afspraak. Verder zeer klantvriendelijk, zowel aan de telefoon als in het bedrijf zelf.

Jan Huydts (Beek)
14-01-2021

De behandeling was goed, maar een beetje vriendelijker kon wel.

engelen (heerlen)
14-01-2021

Fijne duidelijke service. Prijsopgave vooraf is prettig. Goede garage, prettig personeel.

M. van Polvliet
14-01-2021

Ook na de overname door Mengelers blijft de Toyota garage een betrouwbaar Toyota-auto [al 50 jaar!] en garage.

J Sevriens (Venlo)
14-01-2021

Geen andere ervaring hier mee maar heel erg tevreden.

Mevr. Baade (Maastricht )
14-01-2021

We zijn al jarenlang klant en hebben al vaak auto’s gekocht, zowel nieuw als tweede hands. Over het algemeen zijn onze ervaringen zeer positief. De meeste baliemedewerkers en verkopers kennen ons goed en zijn vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam.

Mevr. M. Linckens (Schinnen)
07-01-2021

Altijd prima hulp en uitleg. Tevens na 25 jaar word ik herkend door diverse medewerkers en heb ik een goede relatie opgebouwd.

Wim Smeets (Landgraaf)
07-01-2021

Goede betrouwbare garage waar service op de eerste plaats komt, met vriendelijk personeel.

G.Koot
07-01-2021

Maken heldere afspraken en denken met de klant mee. Geven adviezen.

Sjef Ramakers (Wijlre)
07-01-2021

Vriendelijk personeel, enthousiast, denken mee, goede service.

Jmjm Kostjens
07-01-2021

Ik ben tevreden over de service.

Dhr. H Pernot (Grevenbicht)
04-01-2021

Voor hun is klant koning. Dit merk je terug aan de goede service en ze staan altijd voor je klaar.

Spätgens
04-01-2021

Van aankoop van mijn auto tot een reparatie heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad bij Toyota Mengelers te Maastricht.

JJM Drummen
04-01-2021

Prima klantvriendelijke service, garage is goed te bereiken, alleen maar lof over Mengelers Maastricht.

Hillen (Beek)
04-01-2021

Duidelijke afspraken welke goed werden nagekomen. Duidelijke prijsopgave. Vriendelijk te woord gestaan.

Pim Akkermans (Nuth)
04-01-2021

Al vele jaren lang een zeer betrouwbare autodealer en dito -garage, waar service en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Lau van Dinther (Voerendaal)
04-01-2021

Slechte ontvangst. Koele benadering, en vooraf geen prijsopgave.

Jacq Pansters (Belfeld)
04-01-2021

Ik ben al ongeveer 50 jaar klant van Mengelers en heb nooit klachten gehad.

Frans Ongenae (Susteren)
04-01-2021

Zeer tevreden.

Frans Martin (Maastricht )
04-01-2021

Kom al jaren bij Mengelers Sittard. In een woord CHAPEAU voor Mengelers Sittard. Top.

Marjo (Sittard)
28-12-2020

Prettig personeel. Goede service.

Y.k
28-12-2020

In het algemeen een prima dealer, waar je graag (terug) komt. Een piepklein aandachtspuntje: Bij aanschaf van mijn nieuwe Corolla (19-12-2019) merkte ik een lichte "weerstand" bij het bestellen van een nieuwe Corolla die NIET in (landelijke) voorraad stond, en dus besteld zou moeten worden. Uiteindelijk heb ik een Corolla 1.8 uit voorraad aangeschaft.( een 2.0 TS trek had mijn voorkeur, maar was niet in voorraad.)

Rob ickenroth (Nieuwstadt)
28-12-2020

Ik ben al heel wat jaren klant en voel me hier thuis.

Wijnand Wijnen (Beek.)
28-12-2020

Prima bedrijf voor onderhoud van een Toyota. Vooraf duidelijk wat kosten zijn. Vriendelijke benadering door personeel.

Dhr. J. Renes
28-12-2020

Ben tevreden over de service en behandeling.

John Vaessen (Landgraaf)
28-12-2020

Alles ging volgens afspraak.

Jacques Schreven (Velden)
28-12-2020

In deze garage is alles zoals het moet zijn. Ik kom al langer in deze garage en ik merk dat het personeel je kent. Ook moeilijke dingen worden adequaat opgelost.

Jo Wijts (Valkenburg LB)
28-12-2020

Ik ben al 20 jaar klant hier en ondertussen 5 nieuwe auto's gekocht. Ik wordt al 20 jaar behandeld als een zeer waardevolle klant op een fantastische ongedwongen manier. Of het nu de beurt is of gewoon rondwandel hier om te kijken wat er allemaal staat en het maakt ook niets uit dat het een Aygo of het duurste model is wat ik zou kopen. BETER KAN NIET OM EEN KLANT TE BEHOUDEN.

Tonie Janssen (Maastricht)
28-12-2020

Fijne auto en goede service.

Dhr Rene Frissen (Schimmert)
17-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.