9,0
2.834 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.834 beoordelingen - Powered by TNS

Naar mijn inzicht een klantvriendelijk, deskundig en vertrouwd bedrijf.

Alex Daniëlse
29-06-2020

Gewoon zo als het hoort, correct, eerlijk en zonder poespas. Verder blij met het vervangend vervoer, de elektrische fiets!

Rogier Deguelle (Landgraaf)
26-06-2020

Vriendelijke medewerkers, met goede prijs/kwaliteit verhouding, stellen zich flexibel op en denken mee.

hans bindels (st joost)
26-06-2020

Fijne service, vriendelijke medewerkers, ieder doet zijn best om het naar je gerief te maken. Zeer tevreden.

Dhr. Nijsten (Ulestraten.)
26-06-2020

Goede service en kwaliteit.

PK (Oirsbeek)
23-06-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geven duidelijk aan wat de kosten zijn. Ruime en prettige wachtruimte.

JAMJ Habets
21-06-2020

Ik voel me prettig en comfortabel bij deze dealer, er is sprake van vakmanschap in combinatie met de wens van de klant te vervullen.

w.breeschoten
21-06-2020

Ik rij al 16 jaar Toyota Prius met het onderhoud bij Toyota Mengers te Sittard, al die tijd tot volle tevredenheid. Mijn waardering wordt verwoord in het all-over gegeven cijfer 8.

jacques strik (bunde)
18-06-2020

Ik ben helemaal tevreden over mijn Toyota Corolla dankzij Toyota Mengelers Maastricht. Voor mij dus: Toyota Mengelers For Ever.

Peter. Tossings. (Eijsden.)
18-06-2020

Zeer tevreden.

leo paffen (Heerlen)
18-06-2020

Super tevreden.

J Janssen (Landgraaf)
18-06-2020

Vriendelijk personeel en goede service.

Gerard Nieling (Elsloo)
17-06-2020

Ik ben zeer tevreden.

Dhr. J. Bremmers (Maastricht)
17-06-2020

Vriendelijk en beleefd. Alleen voor mij een ontevreden reactie bij het zeggen dat het vreemd is dat ik op de site van hen onderhoud op maat compleet de prijs is van €252 .- terwijl ik €256,- moet betalen. Ik ben er niet tegenin gegaan.

Mevrouw U. Klaver
17-06-2020

Heldere correcte behandeling.

Dederichs (Hpensbroek)
17-06-2020

Vriendelijk kundig personeel, goede voorlichting.

Jan de Laat (Venlo)
17-06-2020

Top service.

Pascal goossens (Maastricht)
17-06-2020

Zeer klantvriendelijk, ze denken met je mee en ook na aanschaf van de auto een erg vriendelijke, actieve benadering.

Dhr. H.A. Kusters (Ulestraten)
17-06-2020

Ik ken de garage nog niet zo lang en daarom kan ik op het moment nog geen hoger cijfer geven.

Mevr. Heijnen (Roermond)
11-06-2020

Afspraak en worden, goed ingepland. Geen lange wachttijden. Zeer vriendelijke medewerkers.

Dhr Pierre Stegers (Geleen)
10-06-2020

Goede service, geven de klant inzichtelijk overzicht wat gedaan wordt, en ook een goede kosteninschatting. Mijn laatste reparatie vond ik achteraf te duur uitvallen. Kwam online een soortgelijke reparatie tegen voor ongeveer de helft van de prijs. Echter ben heel tevreden over het algemeen.

Dhr Jeurissen (Geleen)
10-06-2020

Tot nu toe tevreden over de service van deze garage, vriendelijk personeel, goede service en echt betaalbaar en we zijn geheel tevreden over onze hybride.. Ga zo door.

Paul
10-06-2020

Goede garage en vriendelijk personeel en een lekkere kop koffie.

kitty dinjens (maastricht)
10-06-2020

Wordt vriendelijk en uitgebreid geholpen.

Angela de kok wetzels (Landgraaf )
10-06-2020

Prima dealer, werkzaamheden correct uitgevoerd.

J. Kruithof (Maasgouw)
08-06-2020

Ik ben al 10 jaar klant bij Mengelers (3 nieuwe Toyota's gekocht) en ik ben een zeer tevreden klant. Prima service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Hans Hillen (Beek)
04-06-2020

Gewoon een correcte dealer waar alles tot nu toe (sinds 8 jaar, aankoop van mijn auto) naar wens is verlopen.

Niek Meijer (Stein)
03-06-2020

Ik krijg tijdig bericht om een afspraak te maken. Indien er mogelijk een te lange wachttijd is voor een telefonische afspraak wordt ik terug gebeld.

de heer John Smit (Brunssum)
03-06-2020

Goede service. Vakkundige informatie.

Piet Rademakers (Doenrade)
03-06-2020

Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Jan Heinrichs (Landgraaf)
03-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.