9,0
3.258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.258 beoordelingen - Powered by TNS

Goed geregeld!

J.H.H.M Hamers (Sittard)
19-07-2021

Correct.

Piet Geraedts (Vlodrop)
19-07-2021

Goede service, fijn en vriendelijk personeel.

Marie Louise van Kan (Beek)
15-07-2021

Goede, snelle en deskundige afhandeling van de beurt. Goede en duidelijke afspraken. Deskundig en vriendelijk personeel.

Jan Kuijpers (Maastricht )
15-07-2021

Na een geschiedenis van een paar jaar geleden in mijn nadeel dat goed is opgelost hebben ze bewezen goede diensten te verlenen.

Hannie Franssen-Boer (Venlo)
15-07-2021

Ik wissel vaak van auto, beetje hobby, koop echter niet meteen maar deze mensen nemen alle tijd.

Marcel Lexus (Brunssum)
09-07-2021

Zeer goede garage met bekwaam en vriendelijk personeel en kwalitatief zeer goede auto’s met weinig onderhoud.

Eldert Heijkoop (Stein)
09-07-2021

Al twintig jaar lang word ik deskundig en vriendelijk geholpen bij Toyota Mengelers in Sittard!!!!

W.A.L. Knols (Beek (L.))
09-07-2021

Zeer goed.

Ger van os (Brunssum )
09-07-2021

Vriendelijk personeel. Behulpzaam.

Bos
09-07-2021

Goede service en kosten onderhoudsbeurten zijn van te voren bekend.

J.Aelen
09-07-2021

Vriendelijke werknemers.

Ruud van Deutekom (Venlo)
05-07-2021

Service, kwaliteit, vriendelijk goed geholpen en advies.

Mevr. Karin timpen (Heerlen )
30-06-2021

Al jaren zeer tevreden klant.

L. Klinkers (Landgraaf)
30-06-2021

Auto afgeleverd. Na 3 uur kwam een dame vertellen dat de auto klaar was. Aan de receptie werd aangegeven dat de auto volgens een lijst was nagekeken en wat de kosten waren. Na overhandiging van de rekening met bijbehorende papieren kon via pin betaald worden.

Jan Philips ('T Reutje)
30-06-2021

Snelle hulp, vriendelijk, doen wat ze beloven.

h vankan (landgraaf)
30-06-2021

Mooie locatie en uitstraling met (klant)vriendelijke medewerkers, die helder communiceren.

B. Huizinga (Reuver)
30-06-2021

Deskundig advies. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn eerlijk.

A.Kabo (Maastricht)
23-06-2021

Het is een hele goede garage en we worden correct behandeld.

Wim van Oudheusden (Maastricht)
23-06-2021

Heel goed garagebedrijf.

Ruyters
23-06-2021

In zijn totaliteit is deze dealer exact wat ik wens, te weten betrouwbaar en hulpvaardig tegen een acceptabel prijsniveau.

Dhr, W.Breeschoten (Leudal)
23-06-2021

Tevreden.

huub veldman (Reuver)
23-06-2021

Dicht in de buurt, en goede service.

Jos Maenen (Meerssen )
23-06-2021

Perfecte service bij een perfecte auto, wat moet je meer wensen?

Nico Fooij
23-06-2021

Mijn eerste indruk was zeer vertrouwd.

dhr hanrgraaf (heel)
23-06-2021

Ik kom hier al 18 jaar met mijn Toyota en ben zeer tevreden over de garage en hun service.

Tiny Leunissen (Eijsden)
22-06-2021

Voor meerdere keren met aankoop van een nieuwe beste service bij de dealerwaar de monteur komt vragen of ik nog een uurtje tijd heb voor update voor auto.

J.f.a dormans (Amstenrade )
21-06-2021

Overwegend altijd oor als je belt voor informatie. Ook meteen komen als er volgens mij iets aan de hand is (vrouw geen idee vaak).

W.Schluck. (Sittard.)
21-06-2021

Buiten dat we niemand aan de receptie troffen en we enige tijd moesten wachten bij het ophalen van de auto was alles perfect verlopen en loopt onze auto weer als een zonnetje. Kleine tip: vermeld ook specifiek klein materiaal op de rekening.

C.Gaillard (Sittard)
21-06-2021

Super goede service, niets op aan te merken.

P.Tossings (Eijsden)
21-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.