9,0
3.276 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.276 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service en zeer klant vriendelijk

Toyota eigenaar
24-12-2021

Lekker ongedwongen dealer. Uitermate prettige zaak in Maastricht. Lieve comminicatie door vrouwelijke verkoopster met mannelijke ondersteuning en goede onderlinge communicatie. Prima bedrijf bij een uitstekend merk.

Opa en oma welbekend.
23-12-2021

Prima garage, passend bij dit betrouwbare merk. Zeer tevreden met deze garage. Klantvriendelijk, betrouwbaar. Houden zich exact aan voorzag gemaakte prijs en andere afspraken. Voelt echt heel erg goed.

A.H.M.P. BERGHMANS
16-12-2021

Top service Al jaren tevreden met de goede service en de vriendelijke behandeling.

L. Postma
16-12-2021

Goede service in Sittard Zeer tevreden over Mengelers in Sittard. Daar kunnen ze in Landgraaf en in Maastricht leren hoe je klanten behandeld.

A. R
16-12-2021

Prima service. Als zakelijke leaserijder en privéklant steeds tevreden. Duidelijke afspraken over onderhoud en service.

E. L
10-12-2021

TOYOTA TO GO 4EVER Zeer tevreden met betrouwbare en kundige service

R.A. EMMERICH
02-12-2021

Prima Dealer Geweldige service en klantvriendelijkheid, ben al 11 jaar een zeer tevreden klant.

H.Hillen
02-12-2021

Uitstekende aflevering nieuwe auto Na een goede voorlichting van de verkoper snel besloten om te gaan voor de Yaris Cross die wij nog niet in het echt hadden gezien. De uitleg, de digitale- en overige informatie waren echt up to date en we zijn blij dat we de keuze voor deze auto hebben gemaakt. Helemaal perfect was de geweldige aflevering waarbij aan alles was gedacht. We zijn zeer tevreden. Niet alleen met de nieuwe Yaris Cross maar vooral ook met Mengelers, een dealer die zijn afspraken na komt en echt oog heeft voor haar klanten.

Martien, Sittard
02-12-2021

Zeer tevreden . Prettige sfeer en goede service

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goed geregeld Alles goed geregeld van begin tot einde. Aardige medewerkers. Klantgericht en klantvriendelijk. Gezellig.

Toyota eigenaar
26-10-2021

Ik zeg doen! Dit was de eerste x voor onderhoud en ben zeer tevrede.

J.J.M. B
15-10-2021

goede service en vriedelijke verkoper ben heel te vrede met met de dealer heb een chr gekocht en ook nog een proef rit met de yaris cross gemaakt was helemaal geen probleem

J.H. Kruytzer
14-10-2021

W. M
15-09-2021

75000 Beurt Ben heel tevreden over de beurt en uitleg 75000.

J.M.W. B
15-09-2021

vakkundig

M.W.M. J
06-08-2021

Uitstekend Prima in orde

W.B Smit
04-08-2021

Service is goed maar te dure prijs voor beurt. Ben tevreden over ontvangst maar de prijs voor deze beurt welke ongeveer 1,5 uur in beslag nam vindt ik veel te hoog.

Toyota eigenaar
03-08-2021

Goed geregeld!

J.H.H.M Hamers (Sittard)
19-07-2021

Correct.

Piet Geraedts (Vlodrop)
19-07-2021

Goede service, fijn en vriendelijk personeel.

Marie Louise van Kan (Beek)
15-07-2021

Goede, snelle en deskundige afhandeling van de beurt. Goede en duidelijke afspraken. Deskundig en vriendelijk personeel.

Jan Kuijpers (Maastricht )
15-07-2021

Na een geschiedenis van een paar jaar geleden in mijn nadeel dat goed is opgelost hebben ze bewezen goede diensten te verlenen.

Hannie Franssen-Boer (Venlo)
15-07-2021

Ik wissel vaak van auto, beetje hobby, koop echter niet meteen maar deze mensen nemen alle tijd.

Marcel Lexus (Brunssum)
09-07-2021

Zeer goede garage met bekwaam en vriendelijk personeel en kwalitatief zeer goede auto’s met weinig onderhoud.

Eldert Heijkoop (Stein)
09-07-2021

Al twintig jaar lang word ik deskundig en vriendelijk geholpen bij Toyota Mengelers in Sittard!!!!

W.A.L. Knols (Beek (L.))
09-07-2021

Zeer goed.

Ger van os (Brunssum )
09-07-2021

Vriendelijk personeel. Behulpzaam.

Bos
09-07-2021

Goede service en kosten onderhoudsbeurten zijn van te voren bekend.

J.Aelen
09-07-2021

Vriendelijke werknemers.

Ruud van Deutekom (Venlo)
05-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.