9,0
3.563 beoordelingen
RAV4-Plug-in-2.jpg

Toyota RAV4 Plug-in Business Edition

Nu vanaf € 55.995,- of € 372,- netto bijtelling p/m*

Plan een proefrit Brochure aanvragen

Ontdek Toyota’s krachtpatser onder de hybrides: de RAV4 Plug-in Hybrid Business/Business Plus. De SUV die uitblinkt in kracht en zuinigheid, maar ook in comfort. Hij beschikt over allerlei slimme innovaties waarmee u altijd ‘connected’ bent en moeiteloos elke bestemming bereikt. Nu vanaf € 55.995,- of € 372,- netto bijtelling p/m*.

RAV4-2.5-Hybrid-Business-Plus_interior_3_1920x1080.jpg
De voordelen van zakelijk hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot 
Waarom kiezen voor de RAV4 Plug-in Hybrid Business Edition?

Een strak design, fraai interieur, verrassend schone en krachtige prestaties. De RAV4 Plug-in Hybrid bezorgt u standaard al veel rijplezier, maar de Business Edition is ook nog eens volledig afgestemd op uw zakelijke wensen. Deze ultieme SUV beschikt standaard over een automaat en combineert onze krachtigste hybride technologie met een maximale, volledig elektrische actieradius. Daarmee rijdt u verder én schoner. Comfortabel vooruit met oog voor de toekomst? Laat de technologie voor u werken en ontdek de klasse van de RAV4 Plug-in Hybrid Business Edition.

RAV4-Plug-in-2.5-Hybrid-Business-Plus_blue_90pr_1920x1080.jpg
Extra’s op de RAV4 Plug-in Hybrid Business:

De 17” lichtmetalen velgen maken van de RAV4 Plug-in Hybrid Business Edition een echte eyecatcher. Maar ook achter het stuur geniet u van fraaie extra’s. Zo helpt de achteruitrijcamera u overal veilig parkeren en houdt andere slimme technologie u altijd ‘connected’. Via Apple Carplay/Android Auto koppelt u eenvoudig uw smartphone aan het 8” Toyota Touch® 2 multimediasysteem en bedient u o.a. uw favoriete apps en playlists op het scherm. En waar u ook heengaat, het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u moeiteloos elke bestemming bereikt.

RAV4-2.5-Hybrid-Business-Plus_interior_2_1920x1080.jpg
Nóg completer: de RAV4 Plug-in Hybrid Business Plus

De meest luxe zakelijke uitvoering van de RAV4 Plug-in Hybrid herkent u aan de zwart gepolijste 19” lichtmetalen velgen. Aan boord van de Business Plus Edition geniet u maximaal van uw favoriete muziek, want hij is voorzien van een JBL premium audiosysteem met 9 speakers én subwoofer. Andere comfortverhogende extra’s ten opzichte van de Business uitvoering zijn een draadloze telefoonoplader en het 8” Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem. Meer ontdekken? 

Stel samen Brochure aanvragen

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 36,97% inkomstenbelasting.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 30-09-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.