9,0
3.563 beoordelingen
hybride-1140x420.jpg

Toyota Hybrid

Tijdelijk gratis upgrade naar hybride met voordeel oplopend tot € 2.500,-

Toyota maakt hybride elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Tijdelijk rijdt u een Toyota Hybrid voor de prijs van een benzine-uitvoering, zoals de Yaris, Corolla of C-HR. Uw voordeel loopt hiermee op tot wel € 2.500,-!

De voordelen van hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden, zonder stekker*

  • Laag verbruik en weinig uitstoot

  • Standaard voorzien van automaat

yaris-hybride-555x249.jpg

Zoek de Hybride die bij jou past

Wij bieden elf unieke modellen - van hybride elektrische SUV's tot hybride stadsauto's – passend bij elke levensstijl.

Yaris Hybrid
Corolla Hybrid Hatchback
Corolla Hybrid Touring Sports
Corolla Hybrid Sedan
C-HR Hybrid
RAV4 Hybrid
Camry
Ontdek alle acties
Let’s move forward

Bij Toyota geloven we in vooruitgang. Alleen door altijd vooruit te gaan, haal je het maximale uit het leven. En kun je oude problemen oplossen met nieuwe ideeën. Zo werken we al sinds onze oprichting aan betere mobiliteit voor iedereen. Die visie begon ooit met de Prius, nu bieden we een complete range aan betaalbare hybrides. Dat is de kracht van vooruitgang. En die brengt ons en de volgende generaties verder. Lees meer over onze missie: Let’s move forward.

hybride-sl1-555x249.jpg
Lees meer
Disclaimer

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 01-05-2021 t/m 30-06-2021 (uiterste registratiedatum 31-12-2021). Geldig op nieuwe modellen uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Enkel geldig op uitvoeringen waar de specificaties, genoemd in het pakket, niet standaard leverbaar zijn op de uitvoering. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.