9,0
3.544 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.544 beoordelingen

Zeer goede uitleg en vriendelijk behandeld. Ook de aflevering was feestelijk

Dhr. Van ommen (Sittard)
03-09-2014

De dealer heeft mij ontzettend goed geholpen met het kiezen van het juiste model van de auto en de opties die daarbij mogelijk zijn. Daarbij was ook de aflevering van de nieuwe auto was voor mij heel plezierig.

Anoniem
03-09-2014

Ik ben op dit moment tevreden, en geef hiervoor een 8. Als er sprake is van (onverwacht) "customer delight" zou ik daarvoor misschien een 9 geven.

Janjaap Semeijn (Voerendaal)
03-09-2014

Klantvriendelijk. Duidelijke afspraken.

Anoniem
03-09-2014

Service en onderhoud zijn uitstekend en betrouwbaar

K.Chr.Stevelmans (Brunssum)
03-09-2014

Vriendelijk, houden zich aan de afspraak, net bedrijf.

John Gooren (Stein)
02-09-2014

Duidelijke afspaken, correcte afhandeling. Klantvriendelijk

F. Dijkstra (Sittard)
02-09-2014

correcte behandeling

H P M Kurvers (Geleen)
02-09-2014

De positieve uitstraling van de showroom. De deskundigheid van het totale personeel springt erbovenuit. de degelijkheid en betrouwbaarheid die Toyota al jaren bezit, zie je in totale plaatje terugkomen.

Peter Close (Maastricht)
02-09-2014

Ondanks drukte in de werkplaats werd onze auto snel gemaakt zodat wij weer verder op vakantie konden

Anoniem
28-08-2014

Betrouwbaar

Dhr Leunissen (Maastricht)
28-08-2014

service

Anoniem
28-08-2014

correcte afhandeling van de aanvraag

Anoniem
28-08-2014

Perfecte service, zeer klantvriendelijk en redelijke prijzen.

De heer C. van Kemenade (Sittard)
27-08-2014

Service is goed en het personeel is klantvriendelijk!

Marlie Braeken (Maastricht )
27-08-2014

alles wordt correct uitgevoerd en uitgelegd.

Anoniem
27-08-2014

gewoon goede dealer, allen tikkeltje duur!

Anoniem
26-08-2014

Goede service Duidelijke afspraken Makkelijk digitaal aanmelden

Anoniem
26-08-2014

Servicegerichtheid, correctheid en vriendelijkheid.

Anoniem
26-08-2014

Vriendelijk en goede service

Jan Bastiaanse (Kerkrade)
26-08-2014

Vooral betrouwbaar.

Anoniem
26-08-2014

Vriendelijk, deskundig serieus

Anoniem
26-08-2014

beurt is gedaan, volgens afspraak, er is contact geweest. Ik ben tevreden.

Leon Leenders (Grevenbicht)
25-08-2014

uitstekende service

Anoniem
25-08-2014

duidelijke uitleg m.b.t. de uitgevoerde werkzaamheden.

Anoniem
25-08-2014

Uitstekende service, betrouwbaar.

Anoniem
20-08-2014

Zo als blijkt uit de ingevulde vragenlijst ben ik tevreden en is de dealer minstens een 8 waard.

A.J.M. Halbersma (Urmond)
20-08-2014

goede klantbehandeling, afspraak prijs komt overeen met rekening, naar huis gebracht, hoef niette wachten op auto.

Ger Gerards (Brunssum)
20-08-2014

Zeer klantvriendelijk, goede uitleg over de gekochte Toyota, de uitleg van de service en de zeer prettige behasndleing tijdens de levering van de auto

Arno Meulenberg (Geleen)
20-08-2014

correct en te vreden

Hr Coenders (Klimmen)
20-08-2014