9,0
3.512 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.512 beoordelingen

Ben enorm tevreden.

Henk Keijdener
26-06-2014

Betrouwbaar. Geen problemen met onderhoud, geen verrassingen bij onderhoud(skosten). Geen gladde praatjes. Vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

Super service!

Roos Vranken (Roermond)
26-06-2014

goede service

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk reperatie worden vakkundig uitgevoerd en auto wordt netjes terug gegeven

Anoniem
26-06-2014

Servicegerichtheid

Anoniem
26-06-2014

Uitstekende service, waarbij klant gericht wordt gewerkt. Eerlijkheid en een betrouwbare indruk achter gelaten. Geen lange wachttijden en directe hulp van dame achter de bali. Afhalen van auto was een klein feestje. Top!!!

Bjorn kuipers (Munstergeleen)
26-06-2014

goede service

Anoniem
16-06-2014

We zijn heel tevreden. We zijn altijd heel correct en duidelijk geholpen.

Anoniem
16-06-2014

Naar gebleken was er een stuur probleem aanwezig in de occasion die we kochten. Er was geen garantie, en wij hadden sneller terug moeten komen (2 weken gewacht). We zoeken de oorzaak nog steeds. Tot nog toe heeft het ons reeds 250 euro gekost. Volgens afspraak gaan we verder zoeken. Om tot een oplossing te komen zou de auto ook naar tevreden het en gelijkwaardig omgeruild mogen worden met gesloten beurs. Als e.e.a. lukt dan zijn we uiteraard zeer tevreden. Komen we er niet uit en houden we het probleem, hoeft deze dealer niet meer op ons te rekenen.

Anoniem
16-06-2014

Kundig en vriendelijk personeel.

Anoniem
13-06-2014

Een goede communicatie én beurten verlopen vlotjes en zonder vervolgproblemen.

Anoniem
13-06-2014

Zeer tevreden met het verloop tot nu toe. De toekomst moet uitwijzen of dit cijfer hoger of lager wordt.

H Haesen (Maastricht)
13-06-2014

Kwaliteit en goede service

Anoniem
12-06-2014

Het is goede en kundige dealer met klantvriendelijk personeel.

Emmerich Rhené (Sittard)
12-06-2014

Prima afhandeling plus correcte prijsopgaaf van te voren. Een verbeterpunt is hoe de auto gepoetst is. Deze was vluchtig uitgezogen en afgespoten, hier zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Sjoerd Versteeg (Geleen)
12-06-2014

is door de vragen te beantwoorden gebeurd

Anoniem
12-06-2014

vriendelijk, duidelijk

Anoniem
12-06-2014

Ik ben tevreden, goede service, doe aanbeveling bij andere mensen tenzij zij erom vragen

Patricia Offermanns (Heerlen)
12-06-2014

Uitstekende service en zeer vriendelijke behandeling

Anoniem
12-06-2014

Klantvriendelijkheid

Anoniem
12-06-2014

Vakkunig personeel en goede service

Marc Vromen (Voerendaal)
12-06-2014

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en goede afwerking

Anoniem
11-06-2014

bereikbaarheid & service verlening

Anoniem
11-06-2014

Prettig, correct bedrijf

Anoniem
11-06-2014

service vriendelijkheid goed geholpen

karin timpen (Heerlen)
11-06-2014

fairness

J. Krützen-Voborilova (Vaals)
11-06-2014

ik kan alleen meer vol lof praten over iedereen die bij deze dealer werkt, perfecte zorg, vriendelijkheid en deskundigheid

Ron Huntjens (Schin op de Geul)
11-06-2014

Goede service, persoonlijke benadering en meedenken van Ralf

Anoniem
11-06-2014

alles klopt hier: vriendelijk, deskundig en klantgericht

Anoniem
11-06-2014