9,0
2.834 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

2.834 beoordelingen - Powered by TNS

Misschien is mijn probleem niet op te lossen maar zij zijn het enige aanspreekpunt nietwaar.

Anoniem
26-06-2014

tevreden, geef niet hoger dan 8

Hendrix (Sittard)
26-06-2014

Je bent nog een klant die mee telt, staan open voor jouw mening. Geven altijd een "positief" respons, dat kan ook als zij het niet eens zijn.

J.H. Wijts (Valkenburg a/d Geul)
26-06-2014

Ben gewoon tevreden ( punt)

Wil van den Abeelen (Landgraaf)
26-06-2014

Vriendelijk, behulpzaam.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk en correcte afhandeling.

pelzer (lemiers)
26-06-2014

Erg tevreden over de service en correcte benadering

Anoniem
26-06-2014

Bij vergeten auto brengen bij afspraak miste ik het telefoontje ter herinnering. Auto klaar miste ik ook het telefoontje.

Anoniem
26-06-2014

ik heb ooit een toyota avensis gehad uit 2003, deze gebruikte heel veel olie . bij navraag bij deze dealer werd mij verteld dat dit normaal was , achteraf bleek dat er een serie is geweest waarbij het moterblok is vervangen, dit hoorde ik bij alle andere toyotadealers die ik later gebeld had . helaas was het toen al te laat voor garantie. dit is maar een voorbeeld er zijn er veel meer.

Anoniem
26-06-2014

Bij Toyota Mengelers Landgraaf wordt men vriendelijk behandeld en vakkundig alles uigelegd. Wat zijn de kosten, de wachttijden en eventueel als iets extra's gedaan moet worden en waarom.

F.van den Broek (Heerlen)
26-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
26-06-2014

o.k. dan... : correctheid van personeel en uitgevoerd werk.

W.M. Smeets (Voerendaal)
26-06-2014

Ben enorm tevreden.

Henk Keijdener
26-06-2014

Betrouwbaar. Geen problemen met onderhoud, geen verrassingen bij onderhoud(skosten). Geen gladde praatjes. Vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

Super service!

Roos Vranken (Roermond)
26-06-2014

goede service

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk reperatie worden vakkundig uitgevoerd en auto wordt netjes terug gegeven

Anoniem
26-06-2014

Servicegerichtheid

Anoniem
26-06-2014

Uitstekende service, waarbij klant gericht wordt gewerkt. Eerlijkheid en een betrouwbare indruk achter gelaten. Geen lange wachttijden en directe hulp van dame achter de bali. Afhalen van auto was een klein feestje. Top!!!

Bjorn kuipers (Munstergeleen)
26-06-2014

goede service

Anoniem
16-06-2014

We zijn heel tevreden. We zijn altijd heel correct en duidelijk geholpen.

Anoniem
16-06-2014

Naar gebleken was er een stuur probleem aanwezig in de occasion die we kochten. Er was geen garantie, en wij hadden sneller terug moeten komen (2 weken gewacht). We zoeken de oorzaak nog steeds. Tot nog toe heeft het ons reeds 250 euro gekost. Volgens afspraak gaan we verder zoeken. Om tot een oplossing te komen zou de auto ook naar tevreden het en gelijkwaardig omgeruild mogen worden met gesloten beurs. Als e.e.a. lukt dan zijn we uiteraard zeer tevreden. Komen we er niet uit en houden we het probleem, hoeft deze dealer niet meer op ons te rekenen.

Anoniem
16-06-2014

Kundig en vriendelijk personeel.

Anoniem
13-06-2014

Een goede communicatie én beurten verlopen vlotjes en zonder vervolgproblemen.

Anoniem
13-06-2014

Zeer tevreden met het verloop tot nu toe. De toekomst moet uitwijzen of dit cijfer hoger of lager wordt.

H Haesen (Maastricht)
13-06-2014

Kwaliteit en goede service

Anoniem
12-06-2014

Het is goede en kundige dealer met klantvriendelijk personeel.

Emmerich Rhené (Sittard)
12-06-2014

Prima afhandeling plus correcte prijsopgaaf van te voren. Een verbeterpunt is hoe de auto gepoetst is. Deze was vluchtig uitgezogen en afgespoten, hier zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Sjoerd Versteeg (Geleen)
12-06-2014

is door de vragen te beantwoorden gebeurd

Anoniem
12-06-2014

vriendelijk, duidelijk

Anoniem
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.