9,0
3.258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.258 beoordelingen - Powered by TNS

De veiligheidsgordels achter rollen niet goed op zodat ze na het uitstappen tussen de deur blijven zitten. ik heb bij de beurt in januari 2014 gevraagd hier iets aan te doen maar dat was men vergeten. Op 8 januari 2015 heb ik dit opnieuw gevraagd. de gordel linksachter rolt nu goed op maar de gordel rechtsachter is nog niet in orde.

Leo Neus (Maastricht)
22-01-2015

Alles is qua voorbereiding en later bij de onderhoudsbeurt perfect uitgevoerd. De nodige tips werden doorgegeven voor blijvend onderhoud. Verder bedankt voor de service .

H.Homminga (Born)
21-01-2015

klantvriendelijk en behulpzaam

Anoniem
21-01-2015

Zeer tevreden

Anoniem
21-01-2015

De combinatie TOYOTA/MENGELERS betekent voor mij ontspannen autorijden. Het onderhoud van mijn auto is in goede handen. Ze denken mee en overleggen wat voor onze situatie het beste is. Ze houden zich perfect aan de gemaakte afspraken en de ontvangst en uitleg aan de receptie is helder en "to the point". De koffie staat er altijd klaar en als je de auto inlevert voor werkzaamheden waar je niet op kunt wachten, dan wordt je keurig thuis gebracht. Dit geeft iedere keer opnieuw weer een heel prettig gevoel. Voor ons blijft het TOYOTA/MENGELERS!!!

Anoniem
21-01-2015

Goede service; klantvriendelijk, ; weet vantevoren waar je ook que rekening aan toe bent.

Anoniem
21-01-2015

correcte afhandeling van controlebeurt met voldoende toelichting op werkzaamheden en prijs Ook de vriendelijkheid personeel is goed.

PM, Ummels (Brunssum)
19-01-2015

ben in alle opzichten verkoop, onderhoud en nakomen afspraken tevreden.

Ad van der Burgh (Limbricht)
16-01-2015

De totale bedrijfs voering is voorbeeldig en misschien wel perfect dus het cijfer is oké .

Jos martens (Buchten )
14-01-2015

goede ervaring

Anoniem
14-01-2015

ik ben een tevreden klant.

Ludo Lebon (Landgraaf)
14-01-2015

Goed onderhoud, fijn personeel. Al aan m'n tweede Toyota via deze dealer en nauwelijks extra kosten aan de auto gehad.

Anoniem
07-01-2015

Correcte en eerlijke benadering, behandeling en begeleiding door de verkoopadviseur. Hij stond ons steeds met raad en daad terzijde.

Anoniem
07-01-2015

Goede communicatie, Behandeling volgens afspraak

Anoniem
06-01-2015

Prima service, beleefde en correcte behandeling. Goede service, wat beloofd wordt, dat gebeurt.

Anoniem
05-01-2015

een 8 is al hoog. Er moet altijd de mogelijkheid bestaan om te verbeteren.

Anoniem
05-01-2015

correcte behandeling, betrouwbare indruk

Anoniem
05-01-2015

Goede voorlichting, prima service , attente behandeling, redelijke prijs

Dhr. W Vliegenthart (Geleen)
05-01-2015

Goed bereikbaar, heldere afspraken vooraf, dit conform uitvoeren en tegen redelijke prijs - kwaliteit.

Anoniem
30-12-2014

erg behulpzaam en klantvriendelijk

Dhr. R. van den Bosch (Oirsbeek)
30-12-2014

Goede service

L.Hayen (Oirsbeek)
29-12-2014

Servicegericht, vriendelijk, duidelijk

Henk van den Akker (Stein)
24-12-2014

Praktische lokatie; vriendelijk en beleefd personeel; goed uitgeruste wachtruimte met ruime voorzieningen; over het algemeen wordt de wachttijd goed ingeschat; duidelijkheid over de te verwachten onkosten/factuurbedrag; goede service.

Anoniem
24-12-2014

Prettige en serieuze bejegening. Goede service.

Anoniem
24-12-2014

ze staan altijd voor je klaar, ook met problemen die eigenlijk geen problemen zijn( die binnen 5 minuten opgelost zijn

P.A. Van Straeten (Geleen)
23-12-2014

Voor mij hoeft niets veranderd te worden

Anoniem
22-12-2014

goede service goede bediening goede voorlichting de dealer denkt met je mee.

Victor Debats (Sittard)
15-12-2014

Zeer tevreden over de service , klantvriendelijkheid en contact met de medewerkers

Anoniem
09-12-2014

Goede ontvangst bij aankoop van de auto, goede uitleg en goede service.De afgesproken prijs voor groot onderhoud was ook volgens afspraak.

F.H.M.G.Deckers (Eijsden)
09-12-2014

van problemen buiten de beurten had ik een betere oplossing verwacht.

Anoniem
09-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.