9,0
3.080 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.080 beoordelingen - Powered by TNS

Service is goed en het personeel is klantvriendelijk!

Marlie Braeken (Maastricht )
27-08-2014

alles wordt correct uitgevoerd en uitgelegd.

Anoniem
27-08-2014

gewoon goede dealer, allen tikkeltje duur!

Anoniem
26-08-2014

Goede service Duidelijke afspraken Makkelijk digitaal aanmelden

Anoniem
26-08-2014

Servicegerichtheid, correctheid en vriendelijkheid.

Anoniem
26-08-2014

Vriendelijk en goede service

Jan Bastiaanse (Kerkrade)
26-08-2014

Vooral betrouwbaar.

Anoniem
26-08-2014

Vriendelijk, deskundig serieus

Anoniem
26-08-2014

beurt is gedaan, volgens afspraak, er is contact geweest. Ik ben tevreden.

Leon Leenders (Grevenbicht)
25-08-2014

uitstekende service

Anoniem
25-08-2014

duidelijke uitleg m.b.t. de uitgevoerde werkzaamheden.

Anoniem
25-08-2014

Uitstekende service, betrouwbaar.

Anoniem
20-08-2014

Zo als blijkt uit de ingevulde vragenlijst ben ik tevreden en is de dealer minstens een 8 waard.

A.J.M. Halbersma (Urmond)
20-08-2014

goede klantbehandeling, afspraak prijs komt overeen met rekening, naar huis gebracht, hoef niette wachten op auto.

Ger Gerards (Brunssum)
20-08-2014

Zeer klantvriendelijk, goede uitleg over de gekochte Toyota, de uitleg van de service en de zeer prettige behasndleing tijdens de levering van de auto

Arno Meulenberg (Geleen)
20-08-2014

correct en te vreden

Hr Coenders (Klimmen)
20-08-2014

Vriendelijk, snelle hulp, goede vakkennis

HELGE HAARIG (SITTARD)
19-08-2014

afspraak op normale termijn was mogelijk. Eigenlijk ben ik bij Toyota Maastricht, maar die hadden geen plaats binnen drie weken voor een 60.000 km beurt.

Godfried Ramaekers (Maastricht)
19-08-2014

Betrouwbare autodealer, hulpvaardig en verstand van zaken.

Anoniem
19-08-2014

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
19-08-2014

Probleemanalyse en uiteindelijke oplossing ervan. Heb wel het idee dat, door een in eerste instantie niet correcte analyse van het probleem, deze duurder is uitgevallen. Afstellen handrem achter t.b.v. APK € 34,75 ex BTW vind ik te duur. Ik vind dat de dealer de extra kosten verbonden aan een reparatie altijd vanuit zichzelf moet melden, zodat de klant weet welke extra kosten hiervoor worden berekend.

Anoniem
19-08-2014

prima ontvangst, erg tevreden over de manier van onderhandelen over de prijs, de verkoper komt professioneel, correct en sympathiek over.

JF Goemans (Heemstede)
19-08-2014

service

Anoniem
19-08-2014

Alle medewerkers zijn uiterst gedreven en vakbekwaam. Men neemt de tijd voor je en er wordt duidelijk met je besproken wat de kosten en werkzaamheden voor je aangeboden voertuig zullen zijn.

Frans Vanmeulebrouk (Geleen.)
18-08-2014

Open, eerlijk, voorkomend, betrouwbaar, duidelijk

Dhr. A.M. Habets (Maastricht)
18-08-2014

Ik ben normaal bij dealer in Landgraaf, en moet zeggen dat ik hier altijd correct en netjes behandeld ben geworden en zeer tevreden ben met Toyota

Carin Heltzel (Kerkrade)
14-08-2014

Duidelijke afspraken en afhandeling hiervan.

M. Narinx (Born)
14-08-2014

vriendelijkheid en eerlijkheid. Uitstekende service

Miranda Fiddelers (Susteren)
14-08-2014

betrouwbaar, deskundig, vriendelijk. Vervangend vervioer beter regelen en prijsopgaaf vooraf of telefonisch alternatieven bieden,.

linnartz (voerendaakl\l)
14-08-2014

zijn tevreden

Anoniem
13-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.