9,0
3.009 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.009 beoordelingen - Powered by TNS

aardig, vriendelijk, goede service, prima auto's, komen na wat ze zeggen.

A. Geilkens (Landgraaf)
08-07-2014

Anoniem
08-07-2014

Ikvindt 8 een goede beoordeling

Anoniem
08-07-2014

Klantvriendelijk en goede service.

Anoniem
08-07-2014

Ik ben inmiddels 40 jaar klant van Toyota Mengelers. Gedurende deze jaren ben ik steeds zeer correct behandeld. De kwaliteit van de door mij aangekochte Toyota's was uitstekend. Ik heb tot heden buiten de normale onderhoudsbeurten zeer weinig extra kosten hoeven te maken.

Dhr. F. van Nisselroij (Heerlen)
08-07-2014

Persoonlijk goede service

Anoniem
07-07-2014

Vriendelijk en bekwaam personeel

Mw I Horssels (Geulle)
07-07-2014

1 de telefon centrale mag sneller ik heb laats 4min in de wacht gestaan

jef Janssen (Maastricht)
07-07-2014

Vriendelijk en vooral eerlijke klantvriendelijke service

Peter Hoefnagels (6451AT Schinveld)
30-06-2014

netjes geholpen, geen klachten.

smeets (heerlen)
30-06-2014

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik behandeld ben.

Anoniem
27-06-2014

Vertrouwd, correct, to-the-point, eerlijk.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk behulpzaam

Loe (Oirsbeek)
26-06-2014

Afspraken worden niet nagekomen, spullen verdwijnen uit interieur, geen reactie op reclamatie.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk, goede communicatie, prima service

Anoniem
26-06-2014

goede service en heel prettige mensen!

Anoniem
26-06-2014

Een leenauto zou meer waarde kunnen geven aan de klant i.v.m wachttijden.

Anoniem
26-06-2014

Goede service en afhandeling

Anoniem
26-06-2014

dat ik het goed vindt

Anoniem
26-06-2014

Goed ontvangen en te woord gestaan door de dealer.

Anoniem
26-06-2014

Zeer betrouwbaar, deskundig en vriendelijke benadering van de klant

Anoniem
26-06-2014

Buitengewoon klantvriendelijk, correct, netjes, altijd koffie klaar, dus conclusie: Perfect!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem
26-06-2014

De mensen van Tyota Sittard hebben van het afleveren van mijn Yaris een echt feestje gemaakt. Bedankt mensen!!!!!!

Mevr.Sonnemans-Daelmans (Hoensbroek)
26-06-2014

Goede service, hoge prijs

Anoniem
26-06-2014

Houden zich niet aan gemaakt afspraken. Als je voor een beurt en APK-keuring gaat, zijn er altijd een aantal dingen die volgens hen vervangen of gerepareerd moeten worden waardoor je enorm veel extra moet betalen en wat vaak niet eens nodig is om te vervangen. Heb het gevoel te worden beduveld.

Anoniem
26-06-2014

Misschien is mijn probleem niet op te lossen maar zij zijn het enige aanspreekpunt nietwaar.

Anoniem
26-06-2014

tevreden, geef niet hoger dan 8

Hendrix (Sittard)
26-06-2014

Je bent nog een klant die mee telt, staan open voor jouw mening. Geven altijd een "positief" respons, dat kan ook als zij het niet eens zijn.

J.H. Wijts (Valkenburg a/d Geul)
26-06-2014

Ben gewoon tevreden ( punt)

Wil van den Abeelen (Landgraaf)
26-06-2014

Vriendelijk, behulpzaam.

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.