9,0
3.258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.258 beoordelingen - Powered by TNS

vakkundig personeel en vriendelijke behandeling

Anoniem
30-09-2014

De dealer geeft van te voren een prijsindicatie van de beurt, zonder eventuele bijzonderheden. De beurt is goed uitgevoerd en de gecontroleerde punten zijn volledig aan mij uitgelegd. De auto is zeer netjes aan mij overgedragen. Tijdens het wachten kun je lekker even in de showroom rondneuzen om daarna te genieten van een goede kop koffie! Kortom alles erop en eraan!

Anoniem
30-09-2014

Als totaalscore lijkt mij een 8 een hele goede score, mede omdat ik er van uit ga dat ik niet snel de score 10 zal toekennen voor welke dealer dan ook.

Anoniem
30-09-2014

Menig dealer kan een voorbeeld nemen aan de klantvriendelijkheid van uw dealer in Landgraaf. Top service.

Anoniem
30-09-2014

Tevreden over service

Anoniem
30-09-2014

Een geweldige auto gekocht bij een geweldige zaak o.l.v. Dhr. Waterreus. Hij heeft de touwtjes in handen. Ondanks dat luistert hij naar de klant en adviseert hem of haar tot in detail. Hij komt is betrouwbaar en is het gezicht van de zaak. Betreft een top filiaal al moet ik er 30 kilometer voor rijden en ligt een andere filiaal nagenoeg om de hoek. Een Toyota koop je heus alleen maat bij dhr. Waterreus !!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem
30-09-2014

alles is goed verzorgd, en prima afgehandeld

huub Stassen (Maastricht)
30-09-2014

Klantgerichtheid, service en terugbrengservice

Anoniem
29-09-2014

ik wordt altijd keurig behandeld,eerlijk,altijd hun best doen om mij het zo reëel mogelijk te maken, staan ook open voor mijn wensen, kortom ik ben zeer tevreden.....

mevr. J Merkelbach (Heerlen)
29-09-2014

Prettige persoonlijke behandeling en prima service

Anoniem
29-09-2014

Vanwege de service, vriendelijkheid en duidelijkheid. En omdat alles naar tevredenheid wordt gedaan.

Anoniem
25-09-2014

goed toegankelijk

Anoniem
25-09-2014

ik vind het goed dus 8=goed

Anoniem
25-09-2014

Is prima, Geen suggesties voor verbetering

Anoniem
25-09-2014

Dit is al de derde Verso die ik koop bij Mengelers, dus ik ben prima tevreden.

Anoniem
25-09-2014

Eerste kennismaking met Mengelers, stemt tot tevredenheid. Nu goed, en misschien wordt dit in de toekomst een 10 ?

Wim Roelofs (Voerendaal)
25-09-2014

wat niet lekker zit is dat je bij een beurt je niet in de werkplaats mag komen, net of ze iets te verbergen hebben en niet met een monteur mag / kunt praten.

Frans Kuhlmann (Maastricht)
24-09-2014

Klant vriendelijk.

Anoniem
24-09-2014

alles duidelijk en prima verzorgd

Anoniem
24-09-2014

Betrouwbaar en goede uitleg en service

Anoniem
24-09-2014

Vakkundig en vriendelijk personeel. Afspraken die gemaakt worden komt men na.

Anoniem
23-09-2014

goede service en klantvriendelijk

Wil Tegelbeckers (Echt)
23-09-2014

vooraf prijsopgave, duidelijke afspraken en vriendelijke en goede service

Leon Schings (Spaubeek)
23-09-2014

Uitstekende service

Anoniem
23-09-2014

Goede en betrouwbare service waarbij tevens de gemaakte afspraken correct worden nagekomen.

Dhr. L.C.H. Simon (Gulpen)
23-09-2014

Goede service, vriendelijk personeel. Afspraak is afspraak.

Anoniem
23-09-2014

correct en zonder poespas

Theo Waterreus (Landgraaf)
23-09-2014

Wij komen hier al jaren. Vriendelijk personeel. Wij voelen ons thuis bij Mengelers Maastricht.

Dhr. en Mevr. Schröder (Vaals)
23-09-2014

Betrouwbaar, en goede service.

Anoniem
19-09-2014

Prima service

Maurice Cerfontaine (Maastricht)
19-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.