9,0
3.080 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Mengelers

9,0

3.080 beoordelingen - Powered by TNS

Hetgeen wij tot nu toe ervaren hebben zijn er geen negatieve punten aan te dragen, wij hopen dat dit gedurende de komende jaren zo zal blijven.

Anoniem
13-08-2014

Service bij kleine werkzaamheden kan beter, geen afspraak moeten maken om lampje te vervangen

Anoniem
12-08-2014

goed personeel

Anoniem
12-08-2014

Ruim voldoende vakmanschap in werkplaats. Vriendelijke behandeling. Er moet altijd noodzaak blijven te verbeteren en scherp en accuraat te blijven. Daarom geen negen of tien.

Anoniem
12-08-2014

het was maar een kleine reparatie, die 100 % snel (zonder afspraak) en goed gedaan werd.

Anoniem
12-08-2014

Klantvriendelijk. Transparant

Anoniem
12-08-2014

wordt prima geholpen en vriendelijk personeel

Anoniem
12-08-2014

goede service

ploum (landgraaaf)
12-08-2014

Je wordt er goed geholpen

Anoniem
12-08-2014

Zeer goede en prettige aankoopbegeleiding.

Anoniem
11-08-2014

Geheel pakket

Anoniem
11-08-2014

Duidelijke en nakomen van afspraken

Louis Riedel (Munstergeleen)
11-08-2014

Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig

Anoniem
07-08-2014

Mensen zijn vriendelijk, fijne thuisbrengservice, uitleg en de prijs viel dit keer mee :)

Anoniem
07-08-2014

ben zeer tevreden

Anoniem
07-08-2014

goede service.

Frans Passier (Ulestraten.)
06-08-2014

Gewoon voldoende goed

Anoniem
06-08-2014

correctheid in service, nakomen afspraken.

Anoniem
06-08-2014

Er werken vakkundige mensen en heel erg vriendelijk.

Anoniem
06-08-2014

20 jaar volledig tevreden

Anoniem
06-08-2014

Goede behandeling

Anoniem
05-08-2014

Nette ontvangst, nakomen van afspraak. Helaas was " beloofd" dat kras door polijsten weg zou zijn. Nu wat probleempjes met verzekeraar door laat melden.

Anoniem
05-08-2014

Klantvriendelijk en kundig

Anoniem
05-08-2014

het is de dichtsbij zijnde toyota dealer

Anoniem
05-08-2014

Zolang ik deze Toyota rijd (Rav 4) deze is nu 10 jaar en 7 jaar in mijn gebruik heb ik de garage niet nodig gehad. Onderhoud Kleine / grote beurt doen we zelf. Auto heeft nu 200.000 km gereden en is nog tiptop. Zou er wat zijn zal ik zeer zeker naar Roermond Toyota dealer gaan. Dit is onze 10e Toyota en nog steeds zeer tevreden maar ik heb dus eigen weinig of geen kontact met de dealer. Zowel dan zal dit in Roermond zijn maar niet meer bij Toyota Mengelers (Problemen in het verleden ettelijke malen)

Jo en Coby Otten Lahaije (Stein Limburg)
05-08-2014

Betrouwbaar, goede service

Anoniem
05-08-2014

goede, correcte service met goede uitleg

Anoniem
05-08-2014

Goed advies en service gericht.

Anoniem
05-08-2014

omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer,er al jaren mijn auto.s heb gekocht ik heb een 9 gegeven maar het net zo goed een 10 kunnen zijn.

Dhr Peter J Loo (Maastricht)
05-08-2014

Vriendelijk, prijsopgave van tevoren.

Anoniem
04-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.